Apple å lansere forskning app for å tillate brukere til privat sende data helse

Teknologi giganten Apple har annonsert det er å lansere et forsknings-app som du kan tillate brukere å ha mulighet til private som bidrar til helse forskning ved deling av data som er samlet inn fra sine smartwatch.

Via denne nye app, Apple er ute etter å gjennomføre tre medisinske studier, i samarbeid med akademiske og forskningsinstitusjoner.

Emner som vil være de langsiktige effektene av lyder på hørselen din helse, hvordan menstrual sykluser kan informere visninger for infertilitet og osteoporose, og hvordan aktivitet og bevegelse påvirker den generelle helsen.

Før Forskning app, de som ønsket å ta del i helse-studier gjennom Apple ville ha til å laste ned en liten app. Nå, Forskning app gir en enkel portal for helse-studier.

Tech Crunch har også rapportert at Apple har lovet at det vil respektere andres personvern av brukerne sier de bestemmer selv hvilken informasjon de ønsker å dele, og at det ikke vil ha tilgang til alle opplysninger som kan identifisere dem.

Jeff Williams, Apple ‘ s chief operating officer, sa kunngjøringen sementerer selskapets interesse i helse “ved å engasjere seg med deltakere på en større skala enn noen gang før”.

I September 2017, Apple annonserte forbedret hjertefrekvens overvåking og varsling programvare vil bli bygget inn i den siste tredje generasjon Apple klokker.

Studiene er:

Apple Women ‘s Health Study: I samarbeid med Harvard T. H. Chan School of Public Health og NIH’ s National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS), studien vil informere screening og risikovurdering av forhold som polycystisk ovariesyndrom (PCOS), infertilitet, osteoporose, graviditet og menopausal overgang.
Apple Hjerte og Bevegelse Studie: Apple samarbeider med Brigham and Women ‘ s Hospital og American Heart Association på en omfattende studie av hvordan hjertefrekvens og mobilitet signaler — som å gå tempo og trapper klatret — forholder seg til hospitalisations, faller, hjerte, helse og livskvalitet, for å fremme sunn bevegelse og økt kardiovaskulær helse.
Apple Høre Studie: ved Siden av University of Michigan, Apple er å undersøke faktorer som påvirker hørsel helse. Apple Høre Helse-Studien er den første i sitt slag for å samle inn data over tid for å forstå hvordan hverdagen lyd eksponering kan påvirke hørselen.