Apple lansera forskning app för att tillåta användare att privat skicka data hälsa

Teknik-jätten Apple har meddelat att man lanserar en forsknings-app som kan tillåta användare att ha möjlighet att privat som bidrar till hälsa forskning genom att dela data som samlats in från deras smartwatch.

Via denna nya app, Apple är ute efter att genomföra tre medicinska studier, i samarbete med högskolor och forskningsinstitut.

De ämnen som kommer att vara de långsiktiga effekterna av ljud på din hörsel och hälsa, hur menstruationscykeln kan informera visningar för infertilitet orsakad av osteoporos; och hur aktivitet och rörelse påverkar den allmänna hälsan.

Innan Forskningen app, de som ville delta i hälsokunskap genom Apple skulle ha för att ladda ner en särskild app. Nu, Forsknings-app ger en gemensam portal för hälso-studier.

Tech Crunch har också rapporterat att Apple har lovat att det kommer att respektera integritet av användarna säger att de bestämmer vilken information de vill dela med sig och att det inte kommer att ha tillgång till all slags information som direkt identifierar dem.

Jeff Williams, Apple ‘ s chief operating officer, sade tillkännagivandet befäster företagets intresse i hälsa “genom att tillsammans med deltagarna på en större skala än någonsin tidigare”.

I September 2017, Apple meddelade ökad hjärtfrekvens övervakning och larm programvara som skulle integreras i den senaste tredje generationens Apple klockor.

Studierna är:

Apple Women ‘ s Health Study: I partnerskap med Harvard T. H. Chan School of Public Health, NIH: s National Institute of Environmental Health Sciences (NIEHS), studien kommer att informera screening och riskbedömningar av villkor som polycystiskt ovariesyndrom, PCOS, infertilitet, osteoporos, graviditet och klimakteriet.
Apple Hjärta och Rörelse Studie: Apple samarbetar med Brigham and Women ‘ s Hospital och American Heart Association på en omfattande studie av hur puls och rörlighet signaler — som gående och trappor klättrade avser hospitalisations, faller, hjärtat hälsa och livskvalitet i syfte att främja en sund rörlighet och förbättrad hjärt-och kärlhälsa.
Apple Höra Studie: Tillsammans med University of Michigan, Apple är att undersöka faktorer som påverkar hörsel hälsa. Apple Hörsel-Hälsa-Studien är den första i sitt slag för att samla in data över tid för att förstå hur vardagliga ljud exponering kan påverka förhandlingen.