DET Kapittel To Cast Feirer billettkontoret Suksess med Gøy å Se Bak-den-Scener

I feiringen av denne siste fredag lukrative utgivelse, er DET Kapittel To skuespillerne tar til sosiale medier til å gi fansen et innblikk bak kulissene til den blodige oppfølgeren. Finn Wolfhard, som spiller den unge Richie Tozier, postet et herlig bilde som viser bare hvor mye han har vokst siden den første filmen, James McAvoy (Bill Denbrough) delte en håndfull av selfies i front av kjente steder og Jessica Chastain tok deg tid til å legge ut en hysterisk morsom og blod-fylt bilde av seg selv.

Til tross for sin blandede anmeldelser som resulterte i en 63% på Rotten Tomatoes fra kritikere og en 80% fra publikum, er DET i Kapittel To dominert billettkontoret med en $91 millioner åpning i Nord-Amerika. Selv om det er langt fra sin rekord-innstillingen første avdrag som hadde en $123 millioner debut, det er en lovende start for å følge opp, og kastet føler spenningen.

Merkeligere Ting stjerners Finn Wolfhard lagt ut et bilde fra den tidlige dager av skyting i det som han kunne ikke passer inn i hans første film garderobe. I bildeteksten han sa dette.

“Start med å filme DET i Kapittel To. Vi måtte la ut ermene litt fra Richie er jakken fra Kapittel Én. #practicaleffects #slowclap #StanleyUrisBarMitzvahWeekend”

James McAvoy (Split, X-men: Days of Future Past), på den annen side, lagt ut en strøm av bilder. Skuespilleren har et travelt år av filmer, så han gled noen fra hans andre prosjekter, Mørk Phoenix og Forsvinningen av Eleanor Rigby, både som han stjerner sammen med Beverly Marsh portrayer Jessica Chastain.

Relatert: DET Kapittel To Er Klar for en Kjempestor $200M over hele Verden Debut

De siste titt bak kameraet kommer fra Chastain (Molly ‘ s Spill) seg med følgende bildetekst.

“Ja, jeg er like rystet som jeg ser! Takk for å gjøre DET Kapittel 2, #1 i verden denne helgen!”

Med et blodig ansikt og en ser dumt overraskelse, Chastain fått kommentarer. Noen kom fra hennes kolleger inkludert Rock som rett og slett sa: “gratulerer!!!” ved siden klappe i hendene, en rask serie av feirende memer fra Mørke Phoenix regissør Simon Kinberg, og Michael Gandolfini som la til, “Du er den største inspirasjon, takk for at du inspirerer meg.”

Mens stjernene fortsette å feire, den 2 timer og 49 minutter filmen spilles over hele landet. DET Kapittel To plukker opp 27 år etter at den onde klovnen Pennywise var tilsynelatende slått av medlemmer av Taperne Club. Men han kommer tilbake for å terrorisere byen Derry, Maine. Barndommen venner har gått sine egne veier, men når folk begynner å forsvinne, den nå voksne Tapere Club gå tilbake til å stå i mot de onde form-shifter igjen. Gjort med smerter og traumer, deres dypeste frykt vil hjemsøke dem mens Pennywise vokser kraftigere enn noensinne.

Horror sveip stjerner Bill Skarsgård som Pennywise, Jessica Chastain som Beverly Marsh, James McAvoy som Bill Denbrough, Jesaja Mustafa som Mike Hanlon, Bill Hader som Richie Tozier, Andy Bean som Stanley Uri, Jay Ryan som Ben Hanscom, og James Ransone som Eddie Kaspbrak så vel som den opprinnelige skuespillere som portretteres yngre versjoner av hvert tegn.

Filmen ble produsert av New Line Cinema og Vertigo Underholdning. Det ble utgitt i Usa av Warner Bros. Bilder på September 6, 2019. Disse bildene ble sparket i gang av Jessica Chastain på Instagram.