Et Rolig Sted Forfattere Forklare Hvorfor De er Mindre Involvert med Oppfølgeren [Exclusive]

Scott Beck og Bryan Woods var i stor grad ansvarlig for en av de største overraskelse treff i 2018, Et Rolig Sted. De skrev manuset, som Paramount deretter plukket opp og banket John Krasinski til direkte. Til slutt viste det seg å være en kritisk-opphøyde, oppfinnsom horror blockbuster som, naturlig nok, banet vei for Et Rolig Sted 2. Imidlertid, Beck og Skogen var ikke like involvert i oppfølgeren, men det er en god grunn for det.

Jeg har nylig hatt muligheten til å snakke med filmskaperne på vegne av sin funksjon regidebut, Tilholdssted. I løpet av min prat med Scott Beck og Bryan Skogen, jeg spurte dem hva deres nivå av engasjement var med En Rolig Plass 2, siden det var noe av et mysterium. Woods hadde dette å si, og forklarte at de ønsket å fokusere på å få mer originale ideer ut i universet.

“Vi er nødt til å holde seg i ro om oppfølgeren, det er egentlig ikke mye vi kan snakke om. Jeg antar det vi kunne si i forhold til vårt engasjement. når filmen slags hit kritisk masse, Paramount umiddelbart, selvfølgelig var som, ‘franchise, franchise.’ Vi er virkelig ikke de gutta. Vi skrev Et Rolig Sted for å være en original sprut i en verden der, og igjen, jeg mener ikke dette i en nedlatende måte, vi elsker tegneserie filmer og oppfølgere like mye som alle andre, det er bare ikke i vårt DNA, og vårt hjerte for å skape den slags ting. Vi elsker å starte nye ideer og nye verdener…

Det er der vårt hjerte har alltid vært, bare prøver å lage originale ideer. Så i kjølvannet av Et Rolig Sted, vi tok det som en mulighet til å presse flere prosjekter, men ett spesielt, en ny original form av splashy ideen til universet. Og så det var vår store spiller. Hvem vet? Vi får se hvordan det panner ut. Men vi bare følte vi ville være hyklere hvis vi ikke tar den muligheten. Vi er ute etter Et Rolig Sted 2. Vi vet at de er skyting akkurat nå. De er svært nær mållinjen, og vi er spent på å se hva det blir, akkurat som, akkurat som alle andre.”

John Krasinski er tilbake for å lede Et Rolig Sted 2 og hele core cast, inkludert Emily Blunt, Millicent Simmonds og Noah Jupe, kommer tilbake også. Med det i tankene, det virker som om studio prøvde å holde kjernen kreative team sammen. Det er ikke det at de ikke ønsker Beck og Skogen tilbake, det er at de rett og slett følte behov for å forfølge andre prosjekter.

Relatert: Et Rolig Sted 2 Får Ny Mars 2020 Utgivelsesdato, Beveger Seg Opptil To Måneder

I mellomtiden, Beck og Skogen har Tilholdssted kommer ut 13. September. Utover det, de har også fått sin filmatisering av Stephen kings The Boogeyman satt opp på Fox og annen mystery prosjekt eller to de ennå ikke kan snakke om. Poenget er at de holder mange utenfor opptatt av franchise arbeid.

Så langt som oppfølgeren går, filming er i gang nå. Nye skuespillerne inkluderer Cillian Murphy (Peaky Skylappene) og Djimon Hounsou (Kaptein Marvel). Tomten detaljer blir holdt under wraps for tiden, men med utgivelsen datoen krypende opp raskt, det ville ikke være overraskende hvis vi ser en teaser trailer før heller enn senere. Et Rolig Sted 2 er for øyeblikket satt til å treffe teatrene på Mars 20, 2020, fra Paramount Pictures. Være på utkikk etter vårt intervju med Scott Beck og Bryan Skogen, som vil være opp veldig snart.