Fremveksten av Skywalker Død Stjerners Mysteriet Løst i Eldre Star Wars-Bok?

Fremveksten av Skywalker trailer har oppgitt til oss med vår første hint ved retur av den ikoniske dødsstjernen. Siden da har det vært en flom av spørsmål om hva som Død Stjerners det faktisk er. J. J. Abrams og Lucasfilm har vært å gjøre en utmerket jobb for å holde alt under wraps, så vi trolig vil egentlig ikke vite før filmen treffer teatre senere dette året. Heldigvis, en eldre Star Wars-roman fra 2017 kan gi noen tips til hva som dødsstjernen er å bli ertet i Økningen av Skywalker trailer.

Star Wars bestill Etterspill: Liv Gjeld ble skrevet av Chuck Wendig og utgitt i 2017. I boken er det et kapittel om Alderaanians som var “av verden når planeten fikk ødelagt,” under hendelsene i Et Nytt Håp. Etter romerrikets fall, har de samlet sammen og “slo seg ned i systemet på en flotilje av skip.” Kapittel i spørsmålet avsluttes med “Leia gir dem (Alderaanians) restene av den første Død Stjerners å bygge et permanent plass station i systemet ut av det.”

Siden den første Død Stjerners stykker ble gitt bort, så det er trygt å anta at det er alle borte. Dette leder oss til den andre dødsstjernen, som har vært den rådende teorien blant Star Wars-fans. Det har vært noen som tror at planeten vist i Økningen av Skywalker trailer er Yavin IV, men det begynner å se ut som det virkelig er Endor, spesielt med tanke på hvor nær Døden-Stjerners var å planeten når den ble tatt ut. Den andre dødsstjernen er også der Keiser Palpatine ble drept, som bringer alt sammen igjen.

Relatert: Offisielle Fremveksten av Skywalker Sammendrag Erter Nye Legends & Siste Kamp for Frihet

Med Keiser Palpatine tilbake i Fremveksten av Skywalker, den andre dødsstjernen synes å gjøre det mest fornuftig. Ruinene kan være der Etter er muligens opp fra de døde i den kommende filmen, selv om vi ikke er sikker på hvordan du på dette tidspunktet. Og hvis dette er faktisk Endor at vi ser på, kanskje vil også få se Forrest månen av Endor når agian sammen med noen Ewoks? J. J. Abrams ikke kommer til å bare bringe oss tilbake til Endor for noen Death Star ruiner. Han vil ha et par av de små lodne dudes kjører rundt også, i hvert fall for en stund.

Har Emperor Palpatine vært haunting Death Star ruinene på Endor for all denne tid? Dette kan meget vel være tilfelle, selv om det finnes en rekke måter Keiseren kunne ha returnert. Som for Death Star, vil det være interessant å se hvordan alt dette passer inn i den aktuelle trilogien, og hvordan J. J. Abrams har det i historien. For nå, vi må bare vente, men det er noen ganske stor erter i Økningen av Skywalker salgsfremmende opptakene. Uttaler hvorav, vi bør ha en ny trailer ute en gang i neste måned, så kanskje vil det være mer informasjon der. Kapitlet sammenbrudd fra Etterspill: Liv Gjeld ble først avslørt på Reddit.