Full Kamp på Stor Stein Detaljer: Hva du kan Forvente fra Jura Verden Kort

Dinosaur-fans fikk en liten gave nylig da det ble avslørt at Colin Trevorrow, direktør i Jura Verden, har filmet et nytt kort, som ligger i den serien. Slaget ved Stor Stein: En Jurassic Verden Korte Filmen er satt til å komme denne helgen, og kom som noe av en overraskelse, selv om det ble avslørt i februar som en kort var i arbeid. På den tiden det ble sagt at det ville være festet til Hobbs & Shaw. Det viste seg ikke å være tilfelle. I alle tilfelle, Trevorrow har nå delt ny informasjon om prosjektet.

Slaget ved Stor Stein luft på FX denne søndagen, og vil bli gjort tilgjengelig på nettet umiddelbart etter. Under et nylig intervju, Colin Trevorrow forklart at kort finner sted et år etter hendelsene i det siste året har Falt Rike, noe som betyr at dinosaurer vil være ute i den virkelige verden sammen med mennesker. Her er hva han hadde å si om det.

“Slaget Ved Stor Stein er en kort film som finner sted ett år etter hendelsene i Falne Riket. Det handler om en familie på en camping tur til Store Rock National Park, som ligger rundt 20 km fra der den forrige filmen sluttet. Det har vært få observasjoner, men dette er den første store konfrontasjonen mellom dinosaurer og mennesker.”

Manuset til filmen ble skrevet av Colin Trevorrow og Emily Carmichael, som også arbeider på manuset til Jura Verden 3. Kastet inkluderer Andre Holland, Natalie Martinez, Melodi Hurd og Pierson Salvador. Trevorrow avslørte også at kort vil være åtte minutter lang.

Relatert: Jura Verden Korte Slaget ved Stor Stein Kommer til FX søndag

“Det er 8 minutter. Det var ment å være kortere. Jeg vet 8 minutter er en evighet på internett, men jeg håper folk vil sette av litt tid til side og sette på et par gode hodetelefoner.”

Under en ganske tungt slør av hemmelighet, Trevorrow og et lite mannskap filmet kort i Dublin, Irland tidligere i år. Dette er ganske unik i at Universal Pictures sette noen alvorlige ressurser til dette kort. Hotellet har et “gigantisk animatronic dinosaur,” for en, som ikke er noe de fleste kortfilmer kan kreve. Trevorrow også avdekket vi vil se to nye arter av dinosaur i den korte.

“Det er to arter som vi aldri har sett før. Den Nasutoceratops, som er en vakker herbivore som føles som en Texas Longhorn. Og Allosaurus, en av de mest ikoniske dinosaurer av all tid. Dette var en ungdom i den siste filmen. Hun er alle vokst opp nå.”

I det minste, dette høres ut som et interessant eksperiment som kan bidra til å fylle dino-størrelse tomrom i våre liv til Jura Verden 3 kommer på 11. juni 2021. Colin Trevorrow er ruste opp for å skyte oppfølgeren i nær fremtid, og sier at vi vil “høre mer om det snart,” men er ikke klar til å dele ut noen konkrete detaljer ennå. Denne nyheten kommer til oss via Collider.