Hva Vil Det Ta for Endgame Styret til å Gjøre en Annen Marvel-Filmen?

Den Russisk-Brødrene er trygg på at de vil fungere med Marvel Studios igjen i fremtiden. Etter den episke suksess av Infinity Krig og Avengers: Endgame, regi duo tar en pause fra arbeidet med Marvel til å fokusere på mindre prosjekter. De er for tiden ute å fremme sin nyeste film Mosul, som ble skutt fullstendig i arabisk og ganske langt bort fra Marvel Filmatisk Univers. Med det blir sagt, historien bak filmen ble introdusert til Russos av Avengers: Endgame co-manusforfatter Stephen McFeely. Men hva vil opphisse styret nok til å komme tilbake til Marvel Studios?

Joe og Anthony Russo føler meg veldig heldig om mengden av arbeid som de var i stand til å gjøre med Marvel Studios. “Vi elsker at nivået av filmproduksjon som Marvel gitt oss,” sier Anthony. Han sa også at han og hans bror kommer til å komme tilbake i bytte mellom store filmer som MCU-prosjekter og små, som Mosul. Som for hva kan bringe dem tilbake til Marvel, Joe hadde dette å si.

“Jeg vokste opp på [John] Byrne’ s X-Menn run. Ben Grimm var en favoritt karakter som vokser opp, er det Ting. Og Fantastic Four er nå i Marvel-brett. Det er mye. Alder av spartanerne er en fantastisk karakter. Går virkelig store i kosmisk ville bli mye moro. Så det er mange ting som kunne tiltrekke oss.”

Den Russisk-Brødrene hadde tidligere snakket om som ønsker å komme tilbake til Marvel Studios for en potensiell Secret Wars-filmen, som ville være stor. Så for å ta på flere prosjekter med Marvel, styret vil mer enn sannsynlig hoppe tilbake til å gjøre episke filmer i stedet for å gjøre noe for Disney+ streaming plattform. Joe Russo hadde dette å si om sin kjærlighet til å ta tak i store prosjekter.

“Jeg tror at når du går på den veien som vi gikk på -fordi det er en omfattende fortelling, en overordnet historie fra Vinteren Soldat hele veien til slutten av Endgame som innebærer Tony og Cap, gjennom borgerkrigen, gjennom Endeløse Krig – jeg tror at omfanget av ambisjonen i historiefortelling er en bug som er biters oss. Og vi er tvunget til å fortelle flere historier på skalaen, med den slags år lange ambisjon om til dem.”

Joe Russo snakket også om hvor nær han og Anthony er med hele Marvel Studios mannskap. Kevin Feige, Louis D’Esposito, og Victoria Alonzo er som familie til Russos. “Vi er alle veldig, veldig nær hverandre, og vi savner hverandre,” sa Joe med en latter. Han fortsatte med å si, “Så jeg er sikker på at vi finner noe som vi kan gjøre sammen snart.” Dette vil mer enn sannsynlig være innbydende nyheter for fans av den Russisk-Brødrene og deres arbeid med Marvel.

Den Russisk-Brødrene har bevist at de kan ganske mye å ta noe på i MCU, så vil det være svært interessant å se hvor de ender opp neste, og hvilke figurer de ender opp med å jobbe med. For nå, det er ganske mye å se frem til, og Fase 5 filmer vil bli vist i de neste årene, slik at vi kan se Russos tilbake før heller enn senere. Intervjuet med den Russisk-Brødrene var opprinnelig utført av SyFy.