Takashi Miike å Få Lifetime Achievement Award i Fantastisk Fest Siste Bølgen

Netflix bringer OSS Premiere på den mye beæret jeg Mistet Min Kropp til en Fantastisk Fest etter et prisbelønte debut i Cannes Kritikere Uke. Fra regissør Jérémy Clapin, dette enestående historie om en avrevet side prøver å bli gjenforent med sin eier er fortalt i en slående håndtegnet animasjon stil og vant den Cristal prisen på den prestisjetunge Annecy International Animerte Film Festival.

“Dette har vært en fenomenal år i form av film, og vi er stolte av å være vertskap for så mange av årets beste filmskapere i Austin,” sier Evrim Ersoy, Fantastisk Fest Creative Director. “Enten første-tidtakere eller alumni, håper vi å dele arbeidet med vår unike publikum og å bidra til å heve sine stemmer innenfor festivalen verden, og med publikum i stort.”

Festivalen vil være å hedre karriere av Japansk maestro Takashi Miike med en lifetime achievement award og en spesiell screening av Lykke Katakuris. Med over 100 filmer under beltet, Takashi Miike arbeid har vært jevnlig omtalt som en del av festivalen.

Dette året, Fantastisk Fest alumni er å bringe eksepsjonell nye prosjekter til festivalen. Alleluia filmskaper Fabrice du Welz tilbake til Austin med Nord-Amerikansk Premiere i Tilbedelse, som forteller en historie om ung kjærlighet gått galt. Drafthouse Filmer alum Katrin Gebbe følger opp hennes slående debut har absolutt Ingenting Kan Skje med Pelican Blodet, hvor en mor innser noe som kan være veldig galt med henne adopterte datter. Til slutt, shorts filmskaper Ryan Spindell gjør hopp til funksjoner med verdenspremieren av hans fartsfylt antologien, Den Likhus Samling.

En av spenningen på Fantastic Fest er det mulighet til å se begynnelsen på en filmskaper karriere, og årets fest vil inneholde en trio av fantastisk directorial debuterer. I Saint Maud, en live-i-sykepleier er fast bestemt på å redde sjelen til sin døende pasienten på en gitt kostnad. I Homewrecker, høflig vennskap styrker en ung kvinne i en kamp til døden med den økende galskap av henne nylig laget venn. Til slutt, i AMIGO, livslange venner finne deres forhold snu giftig etter en tragisk og ødeleggende ulykken.

Relatert: John Veken Fantastisk Fest Plakat Med Keanu Reeves

Havet er inspirasjon for en trio av filmer som inspirerer veldig forskjellige følelser. I Kjæreste, en forlist unge kvinnen oppdager at hun ikke kan være så alene som hun trodde. I Havet Feber, mannskapet på en liten frakt av båt oppdager deres håndverk infisert av en ukjent organisme. Til slutt, i Ri på Bølgen, en surfe-besatt ung kvinne oppdager at døden ikke kan være det siste stopp i hennes gryende romanse med en kjekk brannmann.

Fantastisk Fest er kjent for sitt engasjement for å horror-sjangeren, og årets lineup er spesielt sterk med en rekke fantastiske premierer. På verdenspremieren av Tilfeldige Handlinger av Vold, en serietegner finner seg inspirasjon for den grusomme arbeidet til en seriemorder. På verdenspremieren av Vi Tilkalle Mørket, en etter-party blir dødelig grunnlag for overlevelse for en gruppe av heavy metal fans. Og i den Nord-Amerikanske Premieren av å Holde Meg med Selskap, en romantisk weekend getaway blir skummel med uvanlige hendelser i et leid hus.

Cinephiles med en smak for det uvanlige vil være fornøyd med en trio av titler som bøyer stiler og sjangere for å skape noe helt unikt. I Little Joe, en vitenskapelig oppdagelse truer hele fremtiden til menneskeheten. WYRM det dreier seg om en alternativ fremtid der en sjenert, dinosaur-besatt med høy schooler sliter med en unik og uvanlig skolen kravet. Og til slutt i Natt Drive en driver finner sin kjedelig kveld blir noe, men når han plukker opp en ung kvinne gjennom en tur-share-app i en strålende komedie av feil.

Sammen med den vanlige pulserende og spennende shorts programmering, Fantastisk Fest 2019 bringer en spesiell fokus til en up-and-coming sjanger filmskapere fra Mexico i en shorts blokkere støttes av Austin ‘ s Konsulatet i Mexico med tittelen Mexico Fantastico. Programmet åpnes med den foruroligende thriller 9:40 skuespillere Kristyan Ferrer (Sin Nombre), og fortsetter med et utvalg av fantastiske shorts som kjører gamut i både sjanger og stil, inkludert den uhyggelige folk-horror av Vandrende Heks og urovekkende sci-fi drama av Den Opprinnelige med Fantastisk Fest alums Sofia Carrillo og Michelle Garza Cervera henholdsvis.

Til slutt, live podcast innspillinger er tilbake på Pjolter scenen på Fantastic Fest dette året, med retur av Leonard Maltin er Maltin på Filmer, Doug Benson Doug Elsker Filmer, og April Wolfe ‘ s Switchblade Søstre. Dette året bringer nye funksjoner som inkluderer Horror Queers, Horror og 5BY5 På kino.

Fantastisk Fest 2019 – Siste Bølge Film Lineup

TILBEDELSE, Frankrike, Belgia, 2019North Amerikansk Premiere, 98 minDirector – Fabrice du WelzPaul bor sammen med sin mor på grunn av en mental institusjon, og har lite kontakt med verden utenfor. Når Gloria er tillatt, han umiddelbart fascinert av henne og hendelser tar en uventet vending.

AMIGOSpania, 2019World Premiere, 83 minDirector – Óscar MartínAfter en alvorlig bilulykke (som han er ansvarlig), David bestemmer seg for å ta vare på sin beste venn, Javi på en ekstern huset. Det tar ikke lang tid før den fiendskap insidiously bygger mellom dem.

JO DYPERE DU GRAVEUSA, 2019US Premiere, 95 minDirectors – Toby Poser & John Adams (Co-regi: Zelda Adams)etableringen av en familie produksjonsteamet i upstate New York, er dette urovekkende overnaturlig historie utforsker kjølvannet av et veikanten ulykken, og bringer sammen en mor, hennes datter, og en fremmed i økende grad surrealistiske situasjoner.

HOMEWRECKERCanada, 2019International Premiere, 86 minDirector – Zach GayneSocietal forventninger opprette en trykkokere i Homewrecker, en mørk morsom satire som spilles av som den beste bonkers thriller livstidsønsker de gjorde.

Jeg MISTET MIN KROPP, Frankrike, 2019US Premiere, 82 minDirector – Jérémy ClapinA kuttet hånden rømmer fra et laboratorium, og legger ut på en rekke opplevelser rundt om i Paris, fast bestemt på å finne eieren.

JALLIKATTUIndia, 2019US Premiere, 91 minDirector – Lijo Jose PellisseryThe linje mellom mennesket og dyret oppløses når en bøffel rømming slakting i en søvnig landsby Sør i india, som etterlater seg et spor av kaos og eksplosive machismo i dens kjølvann. Det er en republikk Jaws, en bestialsk 2001, og en moderne Mad Max: Fury Road alle rullet inn i en.

HOLDE MEG med SELSKAP, Portugal, 2019North Amerikansk Premiere, 82 minDirector – Gonçalo AlmeidaTwo elskere møtes i et avsidesliggende land hjem for å prøve å helbrede deres forhold uten distraksjon, men eiendommen er utendørsbasseng har andre mystiske intensjoner.

LITTLE JOEØsterrike, Storbritannia, Tyskland, 2019Sneak Forhåndsvisning, 105 minDirector – Jessica HausnerA genmodifiserte scarlet blomsten har humør-forsterke antidepressant effekter på sine eiere, som blir stadig mer alarmerende som sin innflytelse sprer seg i denne body snatchers for dopet ut millennium.

DEN LIKHUS SAMLING, USA, 2019World Premiere, 108 minDirector – Ryan SpindellA ung jente går inn i et hemmelig rom i et likhus og lærer bakgrunnshistorien av begravelsesmann favoritt dødsfall i dette vridd antologi med Fantastisk Fest alum Ryan Spindell.

NATT STASJON, USA, 2019World Premiere, 82 minDirectors – Meghan Leon & Bradford BaruhWhen Russell plukker opp en gåtefull ung kvinne gjennom en tur-share-appen, hans kjedelig kveld fordeler opp. Men er alle spill av etter at de traff en fyr med bil i denne sjarmerende komedie om feil.

DET ANDRE LAM, Irland, Belgia, USA, 2019US Premiere, 97 minDirector – Malgorzata SzumowskaSelah bor sammen med sine mødre og søstre i en mystisk sekt ledet av Shepherd’. Når hun begynner å stille spørsmål til hans læresetninger, det truer med å ødelegge natur for deres eksistens.

PELICAN BLOD, Tyskland, Bulgaria, 2019US Premiere, 121 minDirector – Katrin GebbeGerman handler skatten Nina Hoss overskrifter Katrin Gebbe er (ikke Noe galt Kan Skje) sophomore-funksjonen om en enslig mor som vedtar – og vil ikke gi opp på en urolig liten jente med en grusom fortid.

TILFELDIGE HANDLINGER AV VOLDCanada, 2019World Premiere, 80 minDirector – Jay BaruchelA tegneserie forfatter besøker byen hvor en massemorder tidligere wreaked kaos, bare for å møte en ny serie med drap som merkelig speil dødsfall han skapte i hans tegneserier.

RI på BØLGENJapan, 2019US Premiere, 96 minDirector – Masaaki YuasaSurf-kjærlig college student Hinako krysser veier med Minato, en kjekk brannmann, men en tragedie som skal endre alt de vet er sant.

SAINT MAUDStorbritannia, 2019US Premiere, 83 minDirector – Rose GlassWhile omsorg for en attraktiv kvinne dør av kreft, inderlig religiøse sykepleier Maud utvikler en altomfattende tilfelle av hellige besittelse blandet med real-life besettelse.

HAVET FEBER, Irland, Sverige, Belgia, 2019US Premiere, 91 minDirector – Neasa HardimanThe mannskapet ombord en Vest av Irland fisketråler liggende værfast på havet bli offer for en gradvis sprer parasitten i sin vannforsyning.

KJÆREUSA, 2019Texas Premiere, 82 minDirector – J. D. DillardAfter en storm på havet forlater henne strandet på en øde øy, Jenn samler all sin styrke for å finne måter å overleve. Men når natten faller på, Jenn oppdager at øya ikke er så øde som hun har kanskje tenkt… eller håpet.

VI TILKALLE MØRKET, USA, 2019World Premiere, 90 minDirector – Marc MeyersWhen Val, Beverly, og Alexis møte en gruppe av fun-loving dudes på parkeringsplassen på et heavy metal konsert, alle de bestemmer seg for å ha en etter-party, men det er ikke lenge før gruppen finner seg selv å kjempe for sine liv.

WYRMUSA, 2019World Premiere, 106 minDirector – Christopher WinterbauerIn en merkelig futuristisk ennå analog alternativt univers, en ensom, dinosaur-besatt ungdom kjemper for å fullføre en unik skolen kravet eller risikere å bli holdt tilbake og varig livet av forlegenhet.