Trailer: “Du Son Of A Bitch,” Vuxen Romantisk Komedi Från Filippinerna

Filippinerna-baserade studio Rocketsheep har publicerat en ny trailer för sitt kommande vuxen-romantisk-komedi You Son Of A Bitch (Hayop Ka!). Rocketsheep Studio grundare Ivrig Liongoren regisserar filmen, som för närvarande siktar på en biopremiär i mitten av 2020-talet.

Medan filmens färgstarka handritade stil kan föreslå en barnvänlig titel, trailern nedan (för att inte nämna film titel) berätta för en mer gammal berättelse:

Synopsis:

Nimfa den vackra pussycat är en parfym försäljning kitty på ett varuhus. Hennes pojkvän, Roger macho blandras, är en vaktmästare. Nimfa uppfyller Inigo den borgerliga företag hund & kemi tänder! Kommer Nimfa & Roger kärlek hålla dem tillsammans, eller kommer Inigo s high society charms slita dem isär?

Den filmwill fördelas i Filippinerna Våren Filmer, ett företag som leds av skådespelaren Piolo Pascual. Den unga distributör har oftast hanteras Filipino romantiska komedier, och att Du Son av en Tik markerar Vårens Filmer är första satsning på animation.

En avgjutning av Filippinska kändisar har planerats in för att ge röster, rubricerade som Angelica Panganiban (Nimfa), Robin Padilla (Roger), och Sam Milby (Inigo), med biroller av Empoy Marquez och Arci Muñoz.

Den självständigt producerat filmen är till stor del finansieras av Rocketsheep, med hjälp av intäkterna från studio s tidigare hybrid funktionen Spara Sally, som släpptes i och med 2016.

Planer för internationell distribution av Er Son of a Bitch har inte slutförts vid denna tidpunkt.