Vil DET i Kapittel To Skremme Hustlers Bort fra Toppen på billettkontoret?

DET Kapittel To åpnet sist helg, og ga billettkontoret en sårt tiltrengt skudd i armen med en $91 millioner kroner, ta. Pennywise og Tapere Klubben bør være å samle en annen veldig tjukk bunke med penger på sin andre uke ut, men STX har også surra-om Hustlers satt til å komme, noe som vil kunne representere noen veldig store konkurransen. På samme tid, Warner Bros. er ut hva som er (eller i alle fall var) en klar awards sesongen håpefull med Goldfinch.

Til tross for konkurransen, DET Kapittel To er forventet å komme ut på topp igjen med mellom $40 og $45 millioner kroner. Oppfølgeren har ikke blitt møtt med samme nivå av kritiske ros som sin forgjenger, og det har ikke matchet de samme høyder på billettkontoret opp til dette punktet. Likevel, Andy Muschietti-anvist Stephen King tilpasning har allerede krysset $200 millioner over hele verden, og med sin ta over helgen, vil sement seg selv som en stor hit likevel.

Neste steg vil være Svindlere. Til tross kommer i andre, dette kommer til å bli en stor sport trengte seier for STX. Studio har lidd en rekke flops, som Uglydolls og Poms dette året alene. Den Jennifer Lopez og Constance Wu frontet ensemble kriminalitet drama ikke vil lide samme skjebne, selv om. Filmen, som handler om en gruppe av strippere og er basert på virkelige hendelser, fikk ros som kommer ut av Toronto International Film Festival (for tiden med en 90% på Rotten Tomatoes). At ros skal bære det til en debut mellom $20 og $26 millioner kroner, basert på estimater. Det er en seier for direktør Lorene Scafaria og penger i banken for STX.

Relatert: DET Kapittel To Var Nesten Delt Inn i 2 Filmer

På den andre siden av mynten, vi har fått Goldfinch. Høy-profil tilpasning av romanen av samme navn ble plassert av Warner Bros. som en utmerkelser sesongen kandidat. Regissert av John Crowley, og kan skilte med en støpt ledet av Ansel Elgort og Nicole Kidman, filmen har vært utsatt for brutalitet av kritikerne så langt. Når dette skrives, er det rocking en svært dårlig 25 prosent oppslutning på Rotten Tomatoes. Det er forventet å tjene mellom $7 $12 millioner, men vi forventer at det å komme inn på den lave siden av disse anslagene. Vurderer $40 millioner produksjon budsjett, som er en røff start, for å si det minste av det.

Avrunding ut de fem beste skal være et par av holdovers i form av Angel Har Falt og Gode Gutter. Begge filmene har gjort det bra for Lionsgate og Universet, henholdsvis, og bør nab $3 til $4 millioner kroner hver. Pass på å sjekke ut vår komplette liste over helgen billettkontoret spådommer nedenfor og sjekke tilbake med oss på søndag for helgen estimater. Tallene som brukes i denne rapporten ble levert av Box Office Mojo.

1 DET Kapittel To
2 Hustlers
3 Den Goldfinch
4 Angel Har Falt
5 Bra Gutter
6 The Lion King
7 Hobbs & Shaw
8 Overcomer
9 Brittany Kjører en Maraton
10 Dora og den Tapte Byen av Gull