Royal Derby går live med DXC Teknologi er ClinicalAide

Royal Derby Sykehus har gått live med en mobil applikasjon som vil hjelpe klinikere få tilgang til informasjon fra den elektroniske pasientjournalen under pasienten overleveringer.

Designet av DXC Teknologi, ClinicalAide er i stand til å integreres med programvare selskapets EPR.

Teknologien gjør at klinikere på sykehuset, som er en del av Universitetet Sykehus i Derby og Burton NHS Foundation Trust, for å få tilgang til informasjon som for eksempel test resultater og foreskrevet medisiner og tidlig varsling score fra mobile enheter.

Dr. Sam Thacker, en praktiserende kliniker på Royal Derby Sykehus og førsteamanuensis CIO for tilliten, sa: “Dette er en viktig utvikling for klinikere på bakken, som vil være i stand til å enkelt få tilgang til viktig informasjon på et øyeblikk fra sine mobiltelefoner og nettbrett.

“Våre EPR, Lorenzo er et avansert system som allerede gir mye viktig informasjon om pasienten og funksjonalitet til klinisk personale. ClinicalAide tar dette et skritt videre, å trekke rutinemessig informasjon fra kliniske spille inn og gi klinikere alt de trenger på trykk på en enhet.

“Det vil tillate mer intuitiv deling av informasjon mellom lagene under overlevering og hjelpe opptatt ansatte til å prioritere og flagg uvel pasienter og de som trenger gjennomgang. Personalet vil også bli varslet i minutter når pasienter de er ansvarlig for, er tillatt.

“Dette har potensial til å lagre store mengder tid for helsepersonell.”

ClinicalAide blir utplassert i tre faser, den første som gir helsepersonell til å konfigurere pasienten lister og vise allergier, varsler, problemer, resultater, dokumentasjon og fullført prosedyrene knyttet til pasienter.

Personalet kan også se testresultatene til rette beslutninger på gå til å støtte umiddelbar kommunikasjon innen det kliniske teamet.

I kommende utgivelser, klinikere vil bli varslet om nye pasienten innleggelser, bestillinger og utslipp, og vil være i stand til å få tilgang til viktige medisiner informasjon og prioritere pasienter i henhold til deres risiko for forverring, takket være enkel tilgang til tidlig varsling score og pasienten observasjoner.

Til slutt, observasjon og følge trender vil støtte pasienten vurdering prosedyrer, og pasientens samtykke vil også være tilgjengelig på et øyeblikk. Tilgang til tredjeparts løsninger som stiftelsens bilde arkivering og kommunikasjon systemet vil være tilgjengelig fra ClinicalAide program for å effektivisere arbeidsflyten for klinikere.

Colin Henderson, leder av helse-og biovitenskap for STORBRITANNIA, Irland, Israel, midtøsten og Afrika (UKIIMEA) på DXC Teknologi, sa: “Dette er et sterkt eksempel på hva som kan oppnås når NHS arbeider med teknologi leverandører til å stadig forbedre måten viktig informasjon når fram til de rette personene.

“Dette prosjektet viser vår vilje til å fortsette å utvikle vår teknologi, for å sikre at det gir for personalet på coalface, og til slutt for behovene til pasienter i deres omsorg.”

I tillegg til ClinicalAide, Royal Derby gikk også leve med DXC er elektronisk forskrivning og medisiner administrasjon (ePMA) system i April 2019.

LES MER

DXC vinner stor og viktig kontrakt for NHS Supply Chain revolusjonere
DXC lanserer cloud helse-plattformen i interoperabilitet trykk
Liste over akkrediterte EPR leverandører publisert av NHSE og NHSX