Kort Plocka Av Dagen: “jag är OK” av Elizabeth Hobbs

“Efter utgången av en stormig kärleksaffär, Expressionistisk konstnär Oskar Kokoschka anlitar i Första Världskriget. Efter att ha drabbats av allvarliga skador i strid, upplever han en rad av minnen och visioner som sjukvårdare transport honom genom skogarna på den ryska fronten. Jag är OK utforskar sår sorg och trauma.”

Flm av Elizabeth Hobbs, STORBRITANNIEN/Kanada 2018. En samproduktion mellan Animera Projekt, Elizabeth Hobbs, och National Film Board of Canada. Med stöd av Arts Council England och Elefanten Förtroende. Läs om inspelningen av filmen på Cartoon Brygga.

Nominerad till en 2019 BAFTA award för bästa Brittiska kort animation. Visad på festivaler, bl.a Annecy, Edinburgh Int ‘ l filmfestival, Ottawa, KLIK, Dok Leipzig, GLAS, och Clermont-Ferrand.