2 Nye Doctor Sleep Plakater gå Tilbake til å Overse Hotellet fra Skinner

Vi har fått et par splitter nye plakater for Lege i Dvale. Denne kommende oppfølgeren til The Shining er uten tvil en av de største skrekk film hendelser som har kommet til oss i lang tid, selv tatt i betraktning at dette året også så utgivelsen av DET Kapittel To. Stanley kubricks store skjermen ta på Stephen King ‘ s ikoniske romanen er fortsatt en prøvestein på kino historie. Så det faktum at vi får en oppfølger alle disse år senere er ingen liten ting, og disse plakatene er bokstavelig talt å våge oss til å komme tilbake for et besøk på the Overlook Hotel.

Som har vært tilfelle med alle de markedsføring så langt, begge av disse plakater, en for den AMERIKANSKE utgivelsen, og en internasjonal en-ark, lene seg tungt på de forbindelser til Den Skinner. Den AMERIKANSKE plakaten er blodet rødt og har en veldig kjent gangen til de som er fans av kubricks 1980 tilpasning av Stephen kings roman. Vi ser Ewan McGregor som voksen Danny Torrence (eller Dan Torrence, som har blitt fremsatt i markedsføringen), stirrer ned hans yngre selv. Det plasserer filmen som “det neste kapittelet i Den Skinnende historie.” Både plakater komme med følgende slagord.

“Tør å gå tilbake.”

Den internasjonale plakat er lys gul, og på samme måte fokuserer på Ewan McGregor er hovedpersonen. I dette tilfellet, han plukker opp i sin fars fotspor, dukker hodet gjennom en litt ødelagt dør. Denne samme bilder har blitt ertet i trailere. Mike Flanagan (The Haunting of Hill House, Gerlad er Spillet) har tidligere sagt at han har som mål å gjøre dette til en oppfølger til både romanen og kubricks film. De to er svært forskjellige og Stephen King er som kjent ikke er en fan av film, noe som gjør at ganske unik utfordring.

Doctor Sleep dreier seg om en voksen Danny Torrance som har funnet en slags fred etter hendelsene i hans ungdom på Overlook Hotel. Dessverre, som bit av freden blir forstyrret da han møter Abra, en tenåring som også har evnen til å “skinne.” Å realisere Dan har også som strøm, søker hun ham ut som hun er desperat etter hjelp fordi den onde Rose Hatten og hennes tilhengere, kjent som Den Sanne Knuten, er etter henne. Rose og hennes tilhengere fôr av shine of innocents i en søken etter udødelighet. Dan og Abra er tvunget inn i et liv-eller-død kamp mot Rose og Ekte Knute.

Relatert: Doctor Sleep Er Vurdert-R for å Være en Forstyrrende & Blodig Oppfølgeren til The Shining

Full kastet inkluderer Kyleigh Curran, Rebecca Ferguson, Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe og Cliff Curtis. Dette er bare den siste i en lang linje av høy-profil Stephen King tilpasninger, som i stor grad kom som et resultat av DET massive suksess. Vil dette være en annen vinner? Vi vet snart nok, som Lege i Dvale er satt til å treffe teatre November 8 fra Warner Bros. Være sikker på å sjekke ut nye plakater for deg nedenfor.