Matrix 4 Får Aquaman Stjerners Yahya Abdul-Mateen II i hovedrollen

Aquaman stjerners Yahya Abdul-Mateen II har landet en ledende rolle i Matrix-4. Abdul-Mateen II vil bli som tidligere annonsert stjerner Keanu Reeves og Carrie-Ann Moss. Direktør Lana Wachowski er tilbake med serien, for den mystiske fjerde utgaven, som nettopp ble offisielt annonsert. Etter flere år med rykter, filmen er endelig skjer med originale stjerner Reeves og Moss, som mange trodde ville aldri skje. Imidlertid, Wachowski og mannskapet føler at nå er tiden for å bringe Matrix-serien tilbake.

Det antas at Lana Wachowski var møtet med aktører løpet av de siste ukene for en “hemmelig rolle” i The Matrix 4. Yahya Abdul-Mateen II har blitt valgt ut av skuespillerne Wachowski møtt med. Ingenting om hans karakter har blitt avslørt på denne tiden, noe som gir mening, siden vi vet nesten ingenting om oppfølgeren. Imidlertid, Abdul-Mateen II vil ha en ledende rolle sammen med Keanu Reeves og Carrie-Ann Moss. I tillegg til å regissere, Wachowski er også om bord som forfatter.

Yahya Abdul-Mateen II brøt ut med sin rolle som Black Manta i fjorårets Aquaman og hadde en rolle i Jordan Peele er Oss. Han var nylig kastet å spille Black Panther co-grunnlegger Bobby Seale i Prøveversjon av Chicago 7 og har gjenforent med Peele for den nye Candyman filmen, som vil treffe teatre i 2020. Det ble opprinnelig antatt at han ble tatt på titulær rolle i den kommende skrekkfilm, men at teorien har blitt offisielt avslørte. I stedet, det ser ut som opprinnelige stjerners Tony Todd vil være tilbake i hovedrollen denne gangen.

Relatert: The Matrix 4 Er Offisielt Skjer med Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss & Wachowski Regi

I tillegg til Den Matrix-4, det ble nylig avslørt en annen Matrise-prosjektet er fortsatt i utvikling på Warner Bros. Zak Penn annonsert på sosiale medier som sin uten tittel prosjektet er fortsatt i arbeid, og forklarte at det finner sted før hendelsene i den første utgaven. Det gjenstår å se om Penn ‘ s historie noen gang vil se dagens lys nå som Lana Wachowski er tilbake på brettet med den serien, men det kan fortsatt være håp for prosjektet på et tidspunkt ned linjen.

Som for ytterligere å støpe i Matrisen 4, har det gått rykter om Lana Wachowski er på jakt etter en skuespiller til å spille en yngre versjon av Keanu Reeves’ Neo, selv om det ikke har blitt bekreftet på dette tidspunktet. Sammen med Wachowski, historien ble skrevet av Aleksandar Hemon og David Mitchell. Wachowski er også å produsere med Grant Hill, og produksjonen er ventet å starte i begynnelsen av 2020, noe som gir mening som en masse av casting ser ut til å være som finner sted akkurat nå. Det er bare et spørsmål om tid før vi begynner å se bilder av Reeves på angi som Neo og vi vil mer enn sannsynlig se skuespilleren å gjøre fine ting for folk som lever av settet. Utvalg var den første til å annonsere Yahya Abdul-Mateen II casting.