Rose Tico Kommer i Ny Stige av Skywalker Bannere

Et par viktige karakterer har dukket opp i noen nye bilder å fremme veksten av Skywalker i form av Økte Tico og Ridderne av Ren-nummeret. Disse tegnene er kommer til å være i filmen, er at mye var allerede gjort klart. Men i hvilken grad de vil bli utnyttet i handlingen, og markedsføring for den saks skyld, gjenstår å se. Som fans av Boba Fett eller Kaptein Phasma er sikkert klar over, mengden av oppmerksomhet man får i trailere, på bilder og via varen er ikke nødvendigvis en indikasjon på hvor mye tv-tid som tegn kommer til å få.

Først, la oss diskutere Rose Tico. Kelly Marie Tran tegn ble et nytt tillegg til den brett i Siste Kamp. Mens noen fans sterkt mislikte henne, andre falt i kjærlighet med Rose og følte seg representert av henne. Som sådan, da Triple Kraft fredag hit i forrige uke, mange ble sjokkert over å oppdage at Rose var stort sett fraværende fra leker og produkter tilgjengelig i butikkene. Men en ny promo-bildet har dukket opp som viser Rose stå sammen med Poe, Rey, Finn og Naomi Ackie er Jannah.

I det minste, betyr dette Økte ikke blir systematisk skrubbet fra markedsføring for Star Wars: The Rise of Skywalker som noen fans hadde fryktet. Hvorvidt hun begynner å dukke opp på skjorter, plakater og andre merch, eller til og med full-lengde trailer, som bør komme veldig snart, gjenstår å være snart. Likevel, dette bildet hevder at Rose vil være et viktig medlem av kjernegruppen av motstandskjempere igjen.

Relatert: Star Wars: The Rise of Skywalker Roman Dekke Hint på Originale Trilogien Karakter Retur

Neste opp, har vi fått et banner bilde som skiller den Første Bestillingen og Motstanden rett ned i midten. På høyre side, vi har fått trilogy ‘ s trio av viktigste helter, Rey, Poe og Finn. På venstre side har vi fikk Kylo Ren ut foran, med sin nylig møttes igjen maske. Viktigst av alt, et par medlemmer av Ridderne av Ren står bak ham, ser ganske truende. Ridderne av Ren først ble ertet i King ‘ s Kraft drøm i Kraft Vekker. Men, hadde de ikke vises i det hele tatt i De Siste Jedi, til irritasjon for mange. Men regissør J. J. Abrams har gjort det klart at de kommer til å faktor i Episode IX.

Triple Kraft fredag virkelig markerte den første store markedsføring presse for denne filmen. Det betyr at vi kommer til å se flere bilder, merch og opptakene stadig gjøre sin måte på nettet i løpet av de kommende ukene frem mot utgivelsen av Star Wars: The Rise of Skywalker på desember 20. Selv, som vi har lært i de siste årene, leker og promo-bilder er ikke alltid en sann indikasjon på hva du kan forvente fra filmen, så hold det i tankene når det kommer til noen spekulerer. Sørg for å sjekke ut bilder fra Reddit nedenfor.

Nye Star Wars-The Rise of SkyWalker Promo Banner fra r/StarWarsLeaks

TROSA promo banner med Rose og Jannah lagt til fra r/StarWarsLeaks