Fremveksten av Skywalker Tegneserie Introduserer Admiral Ackbar Sønn Aftab

Angivelig, Admiral Ackbar har en sønn, og Star Wars-fans vil komme til å møte ham neste uke, i den offisielle Fremveksten av Skywalker tie-i-tegneserien. Kalles Reise til Star Wars: The Rise of Skywalker – Troskap, andre utgave av fire del-tegneserien vil introdusere avkom av den klassiske Star Wars-figur. Mens Admiral kan ha vært kontroversielt drept i løpet av De Siste Jedi, det vises forfatter Ethan Sekker og artist Luke Ross har funnet en måte å holde hans ånd lever med innføringen av hans sønn, Aftab.

Slik det er åpenbart i noen sider fra den kommende utgave, Rey, Chewbacca, og Rose Tico hodet for å komme på Mon Cala med Leia Organa. De søker hjelp fra Admiral Ackbar sønn Aftab, men deres ankomst blir møtt med våpen trukket fra byens innbyggere. Heldigvis, Aftab gjør sin vei gjennom, omfavner Leia i et rørende øyeblikk. Leia går på å fortelle Aftab om hvordan hans far døde som en helt, og hvor mye han er verdsatt og husket. Det er en forestilling følte også av mange fans av serien, som Admiral Ackbar død i De Siste Jedi er fortsatt ansett som en av seriens mest sjokkerende øyeblikk.

Denne tegneserien er en del av Lucasfilm Reise til Star Wars: The Rise of Skywalker publishing program. Frem til utgivelsen av den neste utgaven av sci-fi film-serien, ulike tegneserier og bøker som vil bli utgitt som forteller sin egen Star Wars historier ved hjelp av figurer fra filmer. Dette inkluderer Rey, Finn, Poe, Rose, Leia, Chewie, droider, og den Første Bestillingen. Mens bøker og tegneserier er full av påskeegg og referanser til tidligere filmer, er den helt nye historier finne sted etter hendelsene i de Siste Jedi, og tilbyr massevis av originalt innhold for leserne. Andre romaner og barnebøker basert på Star Wars vil bli utgitt i løpet av de neste måned også.

Relatert: Rise of Skywalker Karakter Standees Avsløre Spennende Nye Star Wars-Figurer

Regissert av J. J. Abrams ved hjelp av et filmmanus co-skrevet av Abrams og Chris Terrio, Star Wars: The Rise of Skywalker vil premiere på kino akkurat i tide til Jul. Den fungerer som den tredje utgaven av det nyeste Star Wars-trilogien, etter Den Kraft Våkner og Den Siste Jedi. Oppfølgeren vil utforske slutten av krigen mellom Jedi og Sith, som Motstanden og den Første For kamp igjen. Dens kastet inkluderer mange faste karakterer fra tidligere filmer, som for eksempel Mark Hamill, Daisy-Ridley, Adam Driver, John Boyega, Kelly Marie Tran, Carrie Fisher og Billy Dee Williams. Etter utgivelsen av filmen, det er allerede planer på plass for Game of Thrones forfattere David Benioff og D. B. Weiss til å utvikle en helt ny Star Wars-trilogien.

Reise til Star Wars: The Rise of Skywalker – Troskap #2 vil bli offisielt lansert på Okt. 16. De to neste spørsmålene i fire-del-serien vil følge Okt. 23 Okt. 30. Som for selve filmen kan du se på Star Wars: The Rise of Skywalker når det premiere på kino på Des. 20. Nyheter av Admiral Ackbar sønn i den kommende utgaven kommer til oss fra StarWars.com.