Joker Sprekker IMDb Topp 10 Høyest Rangerte Filmer av All Tid Listen

Joker har vist seg å være en enorm hit med IMDb-brukere, som den kontroversielle filmen er nå blant online database som har høyest rangerte filmer av all tid. Som i denne tid, filmen er for tiden sitter i No. 9 spor, sitter bak slike andre klassiske titler som The Shawshank Redemption, Pulp Fiction, og de to første Gudfaren-filmene. Dette markerer også to separate steder i topp 10 for Klovnen Prince of Crime, som The Dark Knight med Heath Ledger som Joker er i øyeblikket rangert som Nr 4. Mens dette er en fantastisk rangerte å oppnå så snart etter premieren, det er også verdt å merke seg at dette nummeret skal kunne starte raskt synkende hvis mer IMDb brukere gir det lavere karakterer i løpet av sine teatralske kjøre og påfølgende utslipp på home video.

Regissert av Todd Phillips ved hjelp av et filmmanus co-skrevet sammen med scott Sølv, Joker presenterer en alternativ opprinnelse historien for Batman ‘ s erke-nemesis. Å være tydelig, frittstående film har ingen historie forbindelse overhodet til noen andre filmer fra Warner Bros og DC. Det stjerner Joaquin Phoenix som Arthur Fleck, en ned-på-sitt-flaks klovn som drømmer om stor suksess som stand-up komiker. Hans stadige feil og klare psykiske lidelser vil i stedet føre ham til å bli den Joker, komplett med varemerke, ansiktsmaling og fargerike drakt. Skuespillere sammen med Phoenix i den populære filmen er Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, og Brett Cullen.

Det hadde vært mye kontrovers rundt Joker og etter utgivelsen i teatre. Dette for det meste er opptatt av filmens voldelige og skremmende innhold med frykt for at det ville inspirere masse skytingen eller copycat killers. Mens noe av typen som har skjedd på denne tiden, filmen fortsetter å ta varme fra dem som føler slippe det var uansvarlig. Selv så, de fleste av profesjonelle kritikere har rost Phillips’ retning og utførelsen av Phoenix som den feige DC skurk, selv med noen av sine kritikere begrudgingly innrømme Joker bør være opp til oscar betraktning.

Relatert: Joker Ville har Hatt Innlegg-Kreditt Bloopers Hvis Joaquin Phoenix Fikk Sin Måte

DC og Warner Bros. er utvilsomt veldig glad for å se suksess oppnås ved Joker. Mens mange avdrag av DCEU har viste dårlige testresultater både på billettkontoret og med kritikere, ting går mye bedre for Klovnen Prince of Crime ‘ s solo-film. Filmen dro inn nesten $100 millioner innenlands i løpet av sin åpningshelg, og disse tallene vil bare fortsette å klatre. Beslutningen om å etablere en helt ny historie helt atskilt fra DCEU var en klok, som det tillatt Phillips kreativ kontroll er nødvendig for å gjøre Joker virkelig stå på egne ben. Rollen er svært forskjellig fra alle tidligere resultater vi har sett av klassisk karakter og har allerede blitt en av de mest verdsatt, ved siden av navn som Jack Nicholson og Heath Ledger.

Joker er nå spille på kino overalt, så hvis du ikke har sett filmen ennå, kan du sjekke det ut på den store skjermen til å se hva hypen er alle om. Mens utgivelsen har sikkert generert en rekke meninger, tallene tyder på at flertallet av seerne går bort veldig fornøyd med filmen. Du kan se hele listen på IMDb ‘ s topp-karakter filmer av all tid over på IMDb.com.