Kinesiska Tillverkaren Fantawild Lanserar Nya Skiffer Av 6 Projekt

I upptakten till MIPCOM, Fantawild Animation, Kinesisk animation producent bakom träffen Boonie Bär franchise, har meddelat sex nya projekt, över -, film -, serie -, och internationella varumärken förvärv. Tillkännagivandet gjordes under Fantawild Animation Expo i Zhengzhou, Kina, en tre-dagars event som avslutades igår.

“Vårt uppdrag har alltid varit att skapa och dela med sig lycka,” sade Daisy Shang, verkställande direktör i Fantawild-Koncernen och vd för Fantawild Animation. “Vi värnar om en sund tillväxt av barn och vill skapa den bästa Kinesiska berättelser. Samtidigt har vi varit och kommer att fortsätta att vara aktiv i att utforska den internationella arenan samt licensiering och marknadsföring för att ytterligare berika ‘IP-ekologi” av Fantawild.”

Här är den nya meddelanden:

Boonie Trupp, en magi som tema förskola serien .

Boonie Björnar: Monster Plan, en serie som följer björn bröder och Vick på sina uppdrag för att rädda skogen från en oövervinnerlig maskin monster.

Boonie Bär: Det Vilda Livet, sjunde-funktionen i den serien, som kommer att gå in på sci-område.

Sfären av Terrakotta, en ny animerad funktionen som beskrivs som “världens första terrakotta-tema animerade film.” Per Fantawild, filmen kommer att tala om “den inspirerande resa av Magnus, en ödmjuk terrakotta ordnad strävar efter att vara en elit krigare, och hans gripande kärlekshistoria med hjältinnan Jade.” Filmen kommer att bygga på historiska Kinesiska kulturen, och kommer att sikta på för en internationell publik.
Fantawild också tillkännagavs förvärv av två internationella varumärken: Mirakulösa: Berättelser från Ladybug & Cat Noir och Clangers. Fantawild s uttalande inte göra klart vad som gäller för förvärvet var, men förmodligen det innebär distributionsrättigheter för den Kinesiska marknaden, inte fullt ägande av fastigheter. Vi har nått ut till Fantawild för ytterligare förtydligande.