Blodskutte Trailer: Vin Diesel Er den Tapre Comics Superhelt

I går fikk vi en rask ertende Blodskutte, med Vin Diesel får ansiktet hans blåst av. Den korte først se opptakene var et forvarsel for den offisielle traileren, som kommer denne morgenen. Vi får også et nytt bilde av Diesel før hans superhelt transformasjon i denne Tapre Tegneserier tilpasning.

Basert på den bestselgende tegneserie, Vin Diesel stjerner som Ray Garnison, en soldat nylig drept i kamp og brakt tilbake til livet som superhelt Blodskutte av det FØRSTE corporation. Med en hær av nanoteknologi i hans årer, han er en ustoppelig kraft -sterkere enn noensinne, og i stand til å helbrede umiddelbart. Men i å kontrollere kroppen sin, har selskapet sway over sin tankene og minnene også. Nå, Ray vet ikke hva som er virkelig og hva som ikke er, men han er på et oppdrag for å finne det ut.

Relatert: Vin Diesel som Blodskutte Avslørt i Ny Tegneserie

David S. F. Wilson leder Blodskutte fra et manus skrevet av Jeff Wadlow og Eric Heisserer. Den er basert på Den Tapre Tegneserie. Filmen er produsert av Neal H. Moritz, Toby Jaffe, Dinesh Shamdasani og Vin Diesel. Utøvende Produsentene er Dan Mintz, Louis G. Friedman, Yu Dong, Jeffrey Chan, Rita LeBlanc, Buddy Patrick og Matthew Vaughn.

Vin Diesel leder rollen som Ray Garnison. Han vil star sammen Eiza Gonzalez, Sam Heughan, Toby Kebbell og Guy Pearce. Kevin Van Hook, Ikke Perlin og Bob Layton opprettet Blodskutte for Tapre Tegneserier tilbake i 1992. Kjør består av 110 spørsmål og har solgt over 7,5 millioner eksemplarer verden over.

Blodskutte kickstarst den Tapre film universet. På en gang, det var også ment å omfatte en frittstående Harbinger film, med en crossover planlagt. Men Harbinger flyttet fra Sony, Paramount, og de to studioer sannsynligvis ikke vil samarbeide om en crossover film for de to egenskapene. Harbinger følger super-drevet av ungdommer og er et selskap som forsøker å utnytte sine krefter for sin egen interesser. Gruppe opprørere mot dem og det eskalerer fra det. Denne historien ville ha krysses med tomt på Blodskutte. Nå begge seriene er nødt til å stå på sine egne.

Blodskutte kommer til teatrene på februar 21, 2020. Du kan sjekke ut traileren og foto gjengitt med tillatelse fra Sony Pictures. Dette er ikke den eneste stor tilhenger lansering i dag. Den siste traileren for Star Wars: The Rise of Skywalker vil også bli ankommer senere denne kvelden.