Gemini Man Ansett som en Bombe, Vil Sannsynligvis Miste Minst $75 Millioner

Doble Will Smith er, det ville virke, ikke en oppskrift på billettkontoret suksess, som Gemini Man er satt til å være en stor boks office bombe. Regissert av Ang Lee, action sveiper du ser en hitman, spilt av Smith, som ender opp viklet inn i en kamp med en yngre versjon av seg selv. Fancy (og dyre) de-aldring teknologien ble brukt til å bringe denne filmen til liv og, dessverre for investorer, kinogjengere rett og slett ikke var så interessert i denne gimmick som forventet. Som sådan, er det forventet å miste rundt $75 millioner kroner.

Dette kommer etter at en annen helg tørketrommel på box office. Gemini Man gjorde for bare $8 millioner i sin andre bildet innenlands, mens du tar en 59 prosent tørketrommel internasjonalt så vel. Selv i Kina, hvor filmen var forventet å gjøre ganske bra, det ble åpnet med en mindre-enn-stellar $21 millioner kroner, snevert å miste helgen til å Disney ‘ s Malefecent: Elskerinne av det Onde. Alle fortalt, har filmen brakte i $118.7 millioner kroner, og vurderer sin utrolig bratt $140 millioner produksjon budsjett, pluss $100 millioner markedsføringen, og Paramount er ikke til å komme nær til å tjene på dette.

Det er flere faktorer på spill her. Hadde dette vært en mid-økonomiske tiltak affære, sammenlignbare, noe som John Wick (som for det meste så ut som, lagre for Will Smith vits), kan dette muligens ha vært en beskjeden hit. Men det massive økonomiske er virkelig uoverkommelige. Ikke bare gjorde Ang Lee ansette en kostbar, high-tech-de-aldring teknologi, men de to-tid Oscar-vinnende regissøren har også skutt filmen på en svært høy bildehastighet, som er noe han har tidligere eksperimentert med på Billy ‘ s Lynn Lang Pause Gange. Det bør bemerkes at også ble en kostbar flopp.

Relatert: Første Gemini Man Klippet Bringer Will Smith ansikt til Ansikt med Sin Junior Selv

Interessant, som var gjenstand for mye diskusjon i forkant av utgivelsen, ingen theater i USA var utstyrt til skjermen Gemini Mann måten Ang Lee har til hensikt, siden den tech han brukte til å skyte det var, seg selv, ganske langt i forkant av kurven. Til slutt, alle som tech kunne ikke kausjon ut historien i øynene av mange kritikere, som actioner har bare 25 prosent oppslutning på Rotten Tomatoes. Skjønt, publikum rating sitter på en mye bedre 84 prosent.

Det er verdt å merke seg at Skydance sette opp 35 prosent av den økonomiske siden av Paramount, med to Kina-baserte selskaper, Fosun og Hydrogen, fronting andre 30 prosent. Slik at $75 millioner kroner tap vil være delt av flere partier, noe som gjør det til en utvinnbare katastrofe. Dette gjør det noe med en blandet året for Will Smith, som også spilte som Ånden i Disney ‘ s Aladdin remake, som gikk på å brutto mer enn $1 milliard på den globale box office. Smith vil neste sees i Bad Boys for Livet, som kommer i januar. I mellomtiden, Ang Lee, som vant Oscar for sitt arbeid på Life of Pi og Brokeback Mountain, må finne en måte å sprette tilbake. Denne nyheten kommer til oss via The Hollywood Reporter.