Teknologi ‘bør ikke være en add-on når du utvikler en ICS’

Teknologi bør vurderes fra starten av, og ikke som en “add-on” når du utvikler en integrert care system, en Nuffield Tillit forsker har sagt.

Sarah Scobie, assisterende direktør for forskning på tillit, sa teknologi på sin egen er ikke en løsning integrert omsorg problemer, men “underbygger” suksessen av mange helse-systemer.

“Det er god dokumentasjon på at når det kommer til å utvikle integrert vare systemer, teknologi må vurderes fra starten av, og ikke som en add on”, sa hun Digital Helse Nyheter.

“En fersk NAO-rapporten viste at systemene ikke å ta teknologien krav til infrastruktur i betraktning, gjorde det vanskelig å levere noen av planene.”

Hun rådet integrert care system (ICS) ledere til å fokusere på å få grunnleggende infrastrukturen på plass for å lykkes med å innføre ny teknologi i fremtiden.

“I en raskt skiftende miljø er det alltid mange spennende muligheter, men det er viktig å fokusere på de mest presserende problemer som må løses først,” la hun til.

Få grunnleggende infrastruktur høyre er avgjørende for å vedta noen ny teknologi i fremtiden. Personalet må også ha tid, kapasitet og kompetanse til å implementere og integrere teknologi, hvis det kommer til å bli bærekraftig.

“Teknologi er ikke en løsning integrert omsorg problemer på egen hånd, men hvis du ser på andre helse-systemer som har flyttet sitt fokus mot integrert omsorg da de har teknologi som en av de understøtter tilrettelegging for å lykkes.”

Hennes kommentarer kommer som Nuffield Tillit utgitt en orientering om evaluering integrert omsorg, med fokus på hvorfor vurderinger ikke å produsere de forventede resultatene av reduserte sykehusinnleggelser.

“I vårt eget arbeid og andre steder har vi funnet en rekke nysgjerrig tilfeller der data tyder på at folk som mottar integrert care-tjenester ble med på noen sykehus tjenester mer enn en nøye utvalgt gruppe av matchede kontroller,” briefing lese.

Det markert problemer med design modeller, gjennomføring og forventninger som viktige grunner resultatene ikke er som forventet.

Tilbake til det grunnleggende

Planlegging bør fokusere på hva som hindrer integrering lokalt heller enn “skinnende nye tiltak”, briefing anbefalt tjenesten modell designere.

“For eksempel sortere ut de kjente barrierer forbundet med deling av data, informasjon, teknologi og ledelse og administrasjon som kan hindre kommunikasjon mellom leverandører og koordinering av tjenester,” det les.

“Nøye definere din lokale problemer og helse-og sosialfag behov som kan løses gjennom inkrementelle endringer eller investeringer. Da tenker om integrert omsorg er løsningen, og som kjent tilrettelegging vil du trenger for å sette i stedet.”

Scobie understreket at effektiv utvikling av en ICS nødvendig for å komme fra involvering av toppledere, ikke bare IT-avdelingen er ansvarlig for å sette teknologien på plass.

“For ICSs å gjøre det beste bruk av teknologi, organisasjoner må jobbe sammen for å planlegge og investere i digitale utviklingen. Dette bør redusere duplisering i det lange løp, og bedre interoperabilitet og deling av data på tvers av ICS,” sa hun.

“Å gjøre dette effektivt, må involvering av toppledere i ICS, ikke bare IT-avdelingen.”

Relaterte Innlegg

Smale HSSF ‘risiko låse kjøpere i lite fleksible og dyre løsninger’Best-of-breed og Store Boksen tilnærminger til leverandøren digital maturityWill Smart: NHS har bevist at det kan gjøre digital wellFamily heartbreak inspirerer karriere endre for NHS Digitale data direktør