Marvel Studios Nieuws podcast – #147 MCU 2019 Year-in-Review

Marvel Studios genoten van de grootste jaar in 2019, en zo ook de fans van de Marvel Cinematic Universe! Black Panther maakte geschiedenis in als de eerste superhelden gebaseerde film genomineerd voor een Best Picture Oscar®. Captain Marvel, Avengers: Eindspel, en Spider-Man: Ver Van Huis, elk gevuld $1 miljard wereldwijd. Eindspel eigenlijk deed het twee keer op de goede weg is om de hoogst scorende film in de wereldwijde box office geschiedenis!

Na De Oneindigheid Saga tot een einde kwam, leerden we alles over Fase Vier via Marvel Studios’ Comic-Con en de D23 Expo aankondigingen. We hebben een maand zorgwekkend dat Spider-Man was het verlaten van de MCU voor Disney en Sony eindelijk een deal gedaan. Vervolgens Marvel Studios President Kevin Feige pakte de extra titel van Marvel Chief Creative Officer, maakt hem verantwoordelijk voor alle Marvel creatief op het grote scherm, klein scherm, en op de comic book pagina.

We bespreken elk van deze verhalen en nog veel meer in dit 2019 year-in-review!

Als u genieten van de Marvel Studios Nieuws podcast, kunt u overwegen een bijdrage te leveren aan onze Patreon voor exclusieve content, met inbegrip van extra materiaal van deze aflevering. Deze week, Sean aandelen nog meer van zijn favoriete Marvel verhalen en gebeurtenissen uit 2019!

Hosts: Sean Gerber en Paul Hermann