Marvel Studios Nieuws podcast #150 – het Uitbreiden van het Universum: ‘de Zwarte Weduwe’

We gingen de Weg naar het Oneindige Oorlog in 2018. We waren In het Eindspel in 2019. Deze week beginnen we een nieuwe podcast-serie, de Uitbreiding van het Universum! In de komende maanden zullen we het profiel van elke Marvel Studios film en de serie die is (of zal worden) officieel aangekondigd. We beginnen met de Zwarte Weduwe, de film die zal kick-off Fase Vier, door terug te keren naar Natasha Romanoff ‘ s verleden, terwijl ook het instellen van de fase voor de toekomst van de Marvel Cinematic Universe. Deelnemen aan ons als we samenvatten wat we weten, delen we onze gedachten op de laatste beelden in de onlangs uitgebrachte “Bijzondere Kijk,” en speculeren over wat het allemaal betekent! Tot slot delen we een aantal aangeraden in het geval dat u zou willen krijgen om te weten de Zwarte Weduwe een beetje beter in de comics!

Als u genieten van de Marvel Studios Nieuws podcast, kunt u overwegen een bijdrage te leveren aan onze Patreon voor exclusieve content, met inbegrip van extra materiaal van deze aflevering. Deze week bespreken we de Morbius trailer en dat MCU cameo op het einde van het!

Hosts: Sean Gerber en Paul Hermann