Hoe gemakkelijk het is om te worden misleid door Medicare Advantage marketing

Sinds ik ben begonnen met het schrijven meer over Medicare nu dat ik meer geleerd en ervaren met het programma als een persoon van die leeftijd, ik wil delen in een belangrijk stuk van het Center for Medicare Belangenbehartiging.

Het Centrum publiceerde een reeks artikelen “om tegenwicht tegen Medicare Advantage reclame-industrie.” Medicare Advantage plannen worden beheerd door particuliere verzekeraars – wat een van de Los Angeles Times kolom met de naam “in wezen geprivatiseerd versies van traditionele Medicare.” Het Centrum stelt dat de Medicare agentschap informatie over de ingeschreven persoon opties “is niet meer neutraal” en dat het agentschap is actief bevorderen van eigen Medicare Advantage (MA) enrollment “(schilderij) MA-plannen in de meest gunstige licht, terwijl het onvoldoende onderkennen van hun nadelen.”

De kop van het laatste artikel is Medicare Advantage Marketing Zaken: Case-Study.

Als het artikel staat in zijn conclusie, het is een verhaal over “hoe gemakkelijk het is om te worden misleid door Medicare advantage marketing, en de gevolgen die mogelijk resultaat voor Medicare begunstigden en hun families.”

Het is ook een voorbeeld van hoe persistentie – soms misschien tegen een overweldigende overmacht – loont.

Het Center for Medicare Belangenbehartiging biedt achtergrond informatie lezen op Medicare keuzes in de Medicare Volledig op de Hoogte Project.

Andere Medicare Advantage Case studies in de reeks:

Problemen veroorzaakt voor de patiënt in geschoolde verpleeghuis
Voordeel plan grenzen frequentie van colonoscopies voor de vrouw met een sterke familiegeschiedenis
Tijd te verspillen aan het wachten op voorafgaande toestemming – op welke fysieke en emotionele kosten?

Verhalen zoals die in deze case-studies zijn er in de VS Journalisten die schrijven over Medicare moet graven om ze te vinden.

Bijvoorbeeld:

Cheryl Clark van MedPage Vandaag schreef onlangs, “Medicare Advantage Ingeschreven Ontdekken Dirty Little Secret – het Krijgen is een stuk moeilijker dan het krijgen van in.”

Een Kaiser Health News verhaal uitgelegd, “Verzekeraars Waarop Medicare Advantage Plannen Overbill Door de Belastingbetaler Miljarden Als Fbi Strijd om Te Stoppen.”

Het analyseren van de grotere plaatje, veteraan van het gezondheidsbeleid verslaggever Trudy Lieberman schreef, “Gezondheidszorg verslaggevers gebruikt worden Medicare honden. Wat is er gebeurd?”

P. S. Een gemakkelijke manier voor journalisten om te beginnen is het analyseren van advertenties zoals dit één van de voormalige Super Bowl star Joe Namath. Wie zit er achter het? Wat is er achter de claims? Wat zijn de kijkers niet verteld? Ik heb gehoord van een aantal artsen, Medicare-patiënt advocaten, en Medicare ingeschreven personen hoe ze geïrriteerd zijn door deze campagne.