Marvel Studios Nieuws podcast #151 – het Uitbreiden van het Universum: ‘De Valk en de Winter Soldier’

We doorgaan met de Uitbreiding van het Heelal” met de allereerste Marvel Studios serie op Disney+! De Falcon en de Winter Soldaat komt op de streaming service van dit najaar en het gaat om een stuk van de grond. Hoe zal Sam Wilson reageren op Steve Rogers en overhandigde hem de mantel en het schild van Captain America? Hoe is het leven voor Bucky Barnes nu dat de persoon, die in hem geloofden de meeste, Steve, is niet langer rond op een regelmatige basis? We bespreken deze vragen en nog veel meer voor het draaien van onze aandacht naar de terugkeer van Zemo en Sharon Carter, plus de MCU debuut van John Walker/AMERIKAANSE Agent!

Als u genieten van de Marvel Studios Nieuws podcast, kunt u overwegen een bijdrage te leveren aan onze Patreon voor exclusieve content, met inbegrip van extra materiaal van deze aflevering. Deze week bespreken we Robert Downey Jr. voor de toekomst van de MCU, als hij ooit zal hebben.

Hosts: Sean Gerber en Paul Hermann