Marvel Studios Disney+ premiere maanden aangekondigd: ‘De Valk en de Winter Soldier’ in augustus 2020 en ‘WandaVision’ in December 2020

Disney CEO Bob Iger laat het ons weten wanneer te verwachten originele serie van Marvel Studio ‘ s op Disney+ tijdens de huidige driemaandelijkse noemen. De Falcon en de Winter Soldaat komt op de streaming-dienst, die in augustus met WandaVision te volgen in December.

Toe te voegen in de Marvel Studios films (Black Widow op 1 Mei en De Eternals op 6 November) de MCU zullen grote stukken van de europa 2020-agenda bedekt. Vergeet niet dat de Disney+ serie van zes afleveringen, elk met nieuwe hoofdstukken vallen per week. WandaVision zal waarschijnlijk een rol in 2021.

Disney kondigde ook aan dat het tweede seizoen van De Mandalorian zal dalen in oktober, het bevestigen van een strategie, ik ben al aan het speculeren over op onze Patreon podcasts. Disney is van plan om de plannen van de Marvel-en Star Wars-reeks in een dergelijke manier om het minimaliseren van het aantal weken tussen nieuwe verhalen ligt in de MCU of dat sterrenstelsel ver, ver weg.

Dit zal tegen een potentiële consument strategie van een abonnement part-time, alleen wanneer er nieuwe seizoenen met Disney ‘ s grootste merken zijn uitgevoerd.