Marvel Studios News podcast #152: Sam Raimi til direkte “Doctor Strange’ oppfølger, Marvel Disney+ opptakene sammenbrudd, “Captain Marvel’ oppfølger oppdateringer

Denne uken har vi pause vår “Utvide Universet” – serien for å fange opp noen store Marvel Studios nyheter! Sam Raimi er regissere Doctor Strange i Multivers av Galskap , og vi kunne ikke vært lykkeligere om det! Vi bryter ned materialet fra Falcon og Vinteren Soldat, WandaVision, og Loke som vi ble vist i Disney – + “Big Game” spot. Vi diskuterer også styret av Kaptein Marvel ikke tilbake for oppfølgeren.

Takk til Podcorn for å sponse denne episoden!

Hvis du liker Marvel Studios News podcast, kan du vurdere å bidra til vår Patreon for eksklusivt innhold, inkludert ekstra materiale fra denne episoden. Denne uken diskuterer vi Avengers: Endgame blir oversett av Akademiet, som de fleste Marvel Studios filmer har vært.

Verter: Sean Paul Gerber og Hermann