Marvel Studios Nieuws podcast #152: Sam Raimi aan directe ‘Doctor Strange’ vervolg, Marvel Disney+ beelden uitsplitsing, ‘Captain Marvel’ vervolg updates

Deze week, we onderbreken onze “Expanding Universe’ – serie te halen op een aantal belangrijke Marvel Studios nieuws! Sam Raimi is het leiden van Doctor Strange in het Multiversum van de Waanzin en we konden niet gelukkiger zijn over het! We breken van de beelden van De Valk en de Winter Soldier, WandaVision, en Loki , die ons werden getoond in de Disney+ “Big Game” spot. We bespreken ook de bestuurders van Captain Marvel niet terug te keren voor het vervolg.

Dank u Podcorn voor het sponsoren van deze aflevering!

Als u genieten van de Marvel Studios Nieuws podcast, kunt u overwegen een bijdrage te leveren aan onze Patreon voor exclusieve content, met inbegrip van extra materiaal van deze aflevering. Deze week bespreken we Avengers: Eindspel over het hoofd wordt gezien door de Academy, zoals de meeste Marvel Studios films zijn.

Hosts: Sean Gerber en Paul Hermann