Första Bilden, Nya Detaljer För “Dogtanian Och Tre Muskehounds” Film

Dogtanian och Tre Muskehounds, den populära 1980-talet animerade serien, är att vara för sent anpassas till en långfilm med samma namn — och Asiatiska studio Cosmos-Maya har anslutit sig till projektet som co-producent. Här är detaljerna:

Kosmos-Maya samarbetar med Spaniens Apolo Filmer för att producera cg filmen, som är regisserad av apolos Toni García. Skriptet kommer artighet av veteran animation författare Doug Langdale (Livets Bok, Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness).
Baserad i Indien och Singapore, Kosmos-Maya har 25 års erfarenhet av att producera 2d-och 3d-animation för unga publiken i Indien och utomlands. Dogtanian och Tre Muskehounds kommer att markera sin första razzia i funktionen att göra film.
Universal har tagit SVOD rättigheter för flera viktiga områden, bland annat STORBRITANNIEN, Frankrike och Tyskland. Kosmos-Maya kommer att hantera distributionen i Asien. TVE, Lusomundo, och En Contracorriente i Spanien är även partner på filmen, som har ekonomiskt stöd från ICO, Banco Santander, Sodena, och Sonagar.
Den ursprungliga serien återberätta Alexandre Dumas klassiska romanen De Tre Musketörerna med en rollista av anthropomorphized hundar (bland andra djur). Produceras i Japan, var det första som sändes i 1981, och gick vidare för att hitta en global publik. Det är fortfarande vädring i mer än 100 territorier idag.
Funktionen anpassning har varit på Cartoon Brygga radar ett tag. Tillbaka till 2018, det var lägrade sig i Spanien 3D-Tråd (som sedan dess bytt namn Konstiga Marknaden), vid vilket tillfälle det var som utvecklas av Apolo.
I ett uttalande, García sade, “Dogtanian är mycket nära våra hjärtan och ingen sten lämnas ovänd för att återskapa denna magiska IP. Partnerskapet med Kosmos-Maya har varit mycket gynnsam eftersom de också är mycket entusiastisk över projektet. Det är fascinerande att se nivåer av yrkesskicklighet i studion. Det finns en kultur av att dela och lärande, som positivt påverkar slutproduktens kvalitet och leveranstid. En för alla och alla för en.”
Anish Mehta, VD på Cosmos-Maya, tillade: “Dogtanian märken Kosmos-Maya beslutsamma inträde i internationella långfilm verksamhet. Med 25 år av rik erfarenhet av animation produktion, och stöd av Amerikanska riskkapitalbolaget KKR, som har en majoritetsandel i Kosmos-Maya, vi är väl rustat för alla runda tillväxt. En state-of-the-art oberoende studio har inrättats för hög kvalitet långfilmer, och vi är glada att ha Dogtanian som vår debut projekt i långfilm division.”
Claudio Biern Boyd, ordförande för Apolo Filmer, sade, “Dogtanian kommer att underhålla barn, eftersom det används för att göra sina föräldrar för 40 år sedan, efter vår filosofi: att göra barnen glada. Vi är mycket stolta över co-produktion ta itu med Kosmos-Maya blandning av kreativitet, hög kvalitet och globalt kända varumärken. Vi börjar en stark relation.”

Dogtanian och Tre Muskehounds