Hancock overlever nyeste kabinett stokke og forblir helse sekretær

Matt Hancock har overlevd et annet kabinett stokke og vil forbli som statssekretær for Helse-og sosialfag.

Statsminister Boris Johnson gjennomført en omkalfatring av hans kabinett med tap, inkludert Sajid Javid som trakk seg som Chancellor of the Exchequer. Tidligere administrerende sekretær for treasury, Rishi Sunak, ble senere utnevnt som hans etterfølger.

Business sekretæren, Andrea Leadsom, bolig statsråd, Esther McVey og utdanningsminister, Chris Skidmore også mistet sin offentlige stillinger.

Men Hancock, som erstattet Jeremy Hunt i 2018 og overlevde en mindre omkalfatring som fant sted kort tid etter forrige stortingsvalg, har klart å holde inne av sin rolle.

Relaterte Innlegg

Matt Hancock forblir helse sekretær etter SKIPSFART generelt electionScreening IT-systemer ‘usikker’ og krever “urgent’ oppgraderinger, gjennomgang findsJeremy Jakt for å dra opp helse-og sosialfag velg committeeDigital Helse 2019 Vurdering: Topp 10 mest leste nyheter