NHS Sikker Grense – neste lag av cyber beskyttelse for NHS

I fjor sommer, NHS Digital annonsert NHS Sikker Grense, som har som mål å styrke cyber standhaftighet over helse og omsorg. Alfie Harvey, strategisk levering leder ved NHS Digitale Data Security Centre, snakker om hvordan prosjektet er tenkt.

NHS Digital plan om å gi verdensklasse neste generasjons brannmurer for å beskytte den økende digitale omkretsen av NHS har nådd en viktig milepæl, York Undervisning Sykehus NHS Foundation Trust er den første organisasjonen til å bli fullt integrert i NHS Sikre Grenser og vil lede vei for andre organisasjoner å komme om bord.

I fjor sommer, vi har annonsert levering av NHS Sikre Grensen, og vårt samarbeid med Accenture, og vi håper nå at flere NHS organisasjoner vil ta opp dette sentralt finansiert tjeneste, som vil gjøre oss i stand til å styrke cyber standhaftighet over helse og omsorg.

I løpet av de siste fire månedene har vi jobbet med organisasjoner over NHS å utvikle NHS Sikre Grensen som en pilot. Dette har involvert gathering sine viktige tilbakemeldinger slik at vi kan lære den beste måten å utvide denne løsningen over større NHS.

En av de viktigste tingene for å komme ut av tilbakemeldinger er et klart budskap om at organisasjoner trenger oss til å variere våre tilnærming til onboarding på løsningen. Dette gir oss muligheten til å gå dem gjennom hvert trinn i prosessen, og gir deg støtte med et eget sett av ekspert ressurser, skreddersydd til deres behov.

Organisasjoner kan administrere hvordan de går gjennom onboarding prosessen. Dersom lokal IT-avdelingen ønsker å være mer aktiv i hvordan de klarer sin satt opp, så det er fint og vi vil ta et skritt tilbake, og tilbyr støtte, hvis og når de trenger det. Vi har produsert en onboarding manuell detaljer i hvert skritt fra unnfangelse gjennom til gjennomføring

Så hvorfor Sikker Grense?

NHS Sikker Grensen er en kraftig cyber security tool som gir NHS organisasjoner muligheten til å kontrollere hva som går inn og ut av sine digitale eiendom. DET lag kan dra nytte av sikker filtrering av internett-innhold, neste generasjons brannmurer, sikker DNS-tjenester og tap av data forebygging, blant andre ting.

Den også gir oss mulighet til å se et større bilde sentralt av hva som skjer med internett-trafikk. Jo mer vi kan se tvers av NHS-systemet, jo bedre kan vi søke etter potensielle trusler i sanntid, oppdage og nøytralisere dem til å hjelpe NHS organisasjoner for å beskytte seg selv.

NHS Sikre Grenser støtter også viktig programmer, for eksempel HSCN og Internett Først, ved å bidra til å modernisere sikkerhet for organisasjoners tilgang til internett. Dette vil gi front-line klinikere på tvers av organisasjoner muligheten til å få tilgang til mer tidsriktig informasjon, og derfor ta mer veloverveide beslutninger om pasientbehandling.

Det er den langsiktige, strategiske mål for å holde i tankene, så vel. NHS Sikre Grensen støtter både NHS Langsiktig Plan og Secretary of State er Tech Visjon. Den gjør dette ved å gi ekstra beskyttelse for å få tilgang til internett, utnytte skyen, og du drar nytte av innovative teknologier og tjenester som, i sin tur, vil levere større operasjonell effektivitet og bedre kliniske resultater.

I løpet av de siste par årene, har vi vært å analysere, identifisere, nøytralisere og svare på cyber security risiko i NHS, ved hjelp av data fra Data Sikkerhet og Beskyttelse Toolkit, vår on-site cyber vurderinger, vår Security Operations Centre og vår Cyber Security Support Modell.

Organisasjoner uten spesialist cyber security kompetanse vil være til nytte enormt fra sentral støtte levert av NHS Sikre Grensen. NHS Digital og våre støttepartnere, Accenture, Imperva og Palo Alto Networks, kan gi en hjelpende hånd, støtte for organisasjoner å administrere sine brannmurer og beskytte internett-trafikk, selv om muligheten er der fortsatt til lokalt administrere brannmurer.

Det beskytter også HSCN eller Nasjonale Gateway-tilkoblinger samt lokale internett-utbrudd, til en nasjonal standard. Internett-mot programmer, for eksempel avtale booking systemer, er ofte sårbare for en rekke potensielle trusler som Distributed Denial of Service (DDOS) – angrep. NHS Sikre Grensen ikke bare beskytter disse systemene, men de pasienter som bruker dem også.

Neste trinn

Mer NHS organisasjoner som melder seg opp til NHS Sikre Grensen, jo bedre for hele systemet slik det vil bygge et enda sterkere nettverk for å kjempe mot cyber trusler og administrere forsøk på å infiltrere systemet.

Arbeide med Accenture, Imperva og Palo Alto Networks, vil vi være fokusert på å støtte NHS organisasjoner og sentrale nettverk tjenesteleverandører for å få dem om bord i løpet av de neste to årene med klart støtte fra våre partnere i løpet av de neste fem årene.

Det er en sentralt finansiert to-årige programmet om bord i organisasjoner med et dedikert team på hånden for å administrere og støtte dem, som startet i januar 2020.

NHS Sikre Grensen utfyller og støtter andre tjenester levert av NHS Digitale Data Security Centre-å bidra til å redusere den risikoen vi identifisert i vår analyse av det større systemet. Dette inkluderer Microsoft Avansert trusselbeskyttelse, e-post filtrering service, Cyber Security Support Modell, våre ansatte simulert phishing kampanjer og våre bord nivå-trening, og gir deg både fysisk beskyttelse mot trusler og bedre forståelse av cyber problemer for personalet.

Tilbakemeldinger fra våre early adopter

Shane Martin, Network Manager i York universitetssykehus NHS Foundation Trust sa: “NHS Sikre Grensen har gitt oss et ekstra lag av sikkerhet for våre internett-tilgang til nesten null kostnad for vår tillit, lagring potensielt hundrevis av tusenvis på et lignende produkt hvis vi hadde hatt til å kjøpe den i oss selv.

“Neste-generasjons brannmur, som identifiserer potensielle trusler tidlig og reduserer vår risiko for eksponering for hackere, var virkelig appellerer til oss, og det faktum at NHS Sikre Grensen bidrar til å oppfylle Cyber Essentials+ og Data Sikkerhet og Beskyttelse Toolkit krav var også en stor bonus.

“Vi vil være med NHS Sikker Grensen er Web Application Firewall, som beskytter alle våre eksterne-mot web-tjenester fra potensielt skadelige innkommende forespørsler om tilgang.

“Dette betyr at vi vil være i stand til å være vert for vår pasient administrasjon systemer på vårt eget nettverk, og både samfunnet arbeidere og sanksjonert eksterne organisasjoner vil være i stand til å sikkert få tilgang til dem fra hvor de er. Så, dette vil gjøre det mulig for en mye mer mobile og koblet arbeidsstyrken, slik at klinisk informasjon som skal være tilgjengelig, sikkert på det punktet av omsorg, være at på våre lokaler eller i pasientens hjem.

Så, NHS Sikre Grensen vil ikke bare spare tillit penger, det vil sikre at den best mulige beskyttelse omgir våre mest kritiske systemer og tillate oss å kunne gi et enda bedre nivå av omsorg til våre pasienter.”

Vi ønsker at flere organisasjoner til å begynne å dele fordelene av NHS Sikre Grensen, å bidra til å bedre beskytte seg selv og hverandre. For å finne ut mer om potensielle fordeler som NHS Sikre Grensen kan gi din organisasjon og registrere deg, ta kontakt med postkassen nhssecureboundary@nhs.net

Relaterte Innlegg

Davey Winder: Er NHS cyber security crabbing sidelengs i stedet sprint for mållinjen?Tast CES digital helse og velvære tech trender å watchDigital Helse 2019 Vurdering: Topp 10 mest leste nyheter storiesDigital Helse-Anmeldelse av 2019 Del En: januar til juni