Rewired Pitchfest 2020 skrelles ned til 16 finalistene

En kort liste med 16 av de smarteste start-ups for årets Digitale Helse Rewired Pitchfest har blitt avslørt.

Den endelige haug inkluderer en AI-plattformen gjør det mulig onkologer til bedre behandling av kreftpasienter, en personlig demens terapi-app og en plattform som bruker chatbot teknologi og AI til å koble leger og sykepleiere til noen kliniske data på point of care.

Programmer for 2020 konkurranse, som er sponset av SoftJump, åpnet i September 2019 med et panel av dommere smi ned den siste 16 fra en liste over 95.

Vinnerne, som vil bli avgjort på 4 Mars, vil bli tilbudt en unik mulighet til å ha sin innovasjon testet og skalert i verdensklasse Chelsea og Westminster Hospital NHS Foundation Trust gjennom sin CW Innovasjon program.

Chris Chaney, Administrerende direktør i CW+ (veldedighet av Chelsea og Westminster Hospital NHS Foundation Trust) og co-leder av CW Innovasjon, sa: “Med nesten 100 Pitchfest oppføringer, det er åpenbart at det ikke er mangel på ideer og lidenskap i å skape innovasjoner som kan levere høy effekt forbedringer til pasientbehandling.

“Utvalget av oppføringer fra tidlig start-ups og entreprenører – fra chatbots for leger til digital terapeutisk verktøy for fordøyelseskanal helse til cloud-basert kvalitet vurderinger for bildebehandling – har vært imponerende. Det var virkelig vanskelig å velge seksten finalistene.”

“Nå oppmerksomheten blir til Pitchfest finalen på 4 Mars. Med den virkelige verden NHS test bed mulighet tilgjengelig for Pitchfest vinneren på vår Tillit, og vi ser allerede frem til en fantastisk konkurranse som vil være sentral for en vellykket Rewired 2020 arrangementet.”

På morgenen den Pitchfest grupper av start-ups hver levere en tre-minutters pitch og deretter svare på spørsmål fra dommerne live på scenen. En vinner fra hver gruppe vil bli valgt ut til å gå helt til finalen, der finalistene vil banen igjen, og dommerne vil deretter gi en samlet Pitchfest vinner.

De siste 16 er:

Cambridge Cancer Genomics – En presisjon Kunstig Intelligens (AI) plattform som gjør det mulig onkologer for å gi mer effektiv, personlig behandling for kreftpasienter
Familien Mental Rikdom – En familie-basert pro-aktiv egenomsorg app til å hjelpe mentale sykdommer som påvirker unge mennesker.
Feebris – mobile-basert programvare produkt, drevet av AI, som gjør at ikke-medisinske brukere å oppdage noen av de mest komplekse sykdommer, ved hjelp av medisinske sensorer.
KroniKare Begrenset – En enhet som bruker kunstig INTELLIGENS til å automatisere såret diagnose til 30 sekunder.
Ortus-iHealth – En web-og app-basert pasient og kliniker portal som kombinerer-avtale ledelse, video-konsultasjoner, ekstern overvåking og PROMs spørreskjemaer.
Healthbit – En lett-å-forstå helse-post som holder styr på din helse eller helsen til andre, er du selv ansvarlig for. Trackere, apper og tilkoblede enheter automatisk oppdatere din helse-post for å gi deg et nøyaktig bilde av din helse.
Memory Lane Games Limited – En personlig demens terapi app ved hjelp av AI, gamification og GDPR-kompatibel familie kuratert innhold, for å hjelpe familier med å slå minner i spill for å dele og spille med kjære lider av demens.
Syrona – En virtuell kvinne sunnhet klinikk som gjelder en kombinasjon av digitale og kliniske biomarkører i fruktbarhet, endometriose og gynekologisk kreft.
LifeBox Helse – En medisinsk software selskap som tilbyr både NHS og privat sektor med digital health screening software.
Medicspot – start-up installerer helse-kapsler i samfunnet apotek og NHS nasjonalt. Hver pod har ulike koblet diagnostiske verktøy. Ved hjelp av Medicspot teknologi, en kliniker kan lytte til pasientens hjerte og lunger, se på deres mandlene eller trommehinnen eller måle blodtrykk under en ekstern live konsultasjon.
Medxnote – En hendelse varsling og prosess forbedring plattform som bruker chatbot teknologi og AI til å koble leger og sykepleiere til noen kliniske data på point of care.
Smartr Helse Ltd – Et verktøy som kan hjelpe folk å overvåke deres kroppstemperatur, nøyaktig, via sin smarttelefon eller nettbrett.
Medwyse Ltd – Et bevis-basert AI plattform som svar på kliniske spørsmål.
Thalamos – start-up gir en suite av løsninger for å digitalisere opptak prosessen for de med akutt psykisk sykdom.
Oppstrøms Helse – selskapet tilbyr innovative teknologier og nye tjenesten tilnærminger for helse-og sosialfag lag inkludert mobile apps -, analyse-og web-portaler.
Virtonomy – selskapet gjennomfører data drevet studier på virtuelle pasienter.

Digital Helse Rewired Utstilling og Konferanse 4. Mars 2020 kobles nåværende og fremtidige helse ledere med de beste i forstyrrende digital helse. Det spennende programmet har en glitrende line-up av ledende NHS administrerende direktører, CCIOs og CIOs, og grunnleggerne av mange av de mest spennende digital helse start-ups fra hele Europa. Showet er gratis å delta for start-ups under tre år.

Sørg for at du bestiller din plass i dag.

Relaterte Innlegg

BCS offisielt åpnes CHIME med NORGE chapterKey CES digital helse og velvære tech trender å watchMobile helse og apps nyheter i briefNHS pilot nettstedet premie i potten for Pitchfest 2020 vinnere