London North West University til pilot digitale oppgave ledelse plattform

London North West University Healthcare NHS Trust (LNWH) har signert en ny kontrakt med Uendelig Helse til å lage en digital oppgave management plattform.

Basert på Northwick Park Hospital til en ny plattform og mobil løsning vil erstatte den tidligere utdatert system og trykt papir lister.

Det har som mål å forbedre kommunikasjon i tjenesten i interesse av pasienter, noe som gjør det enklere og mer effektivt for personalet til å se og administrere sine vare oppgaver fra sine sykehus base eller i samfunnet.

Flytt sikrer personalet i LNWH er kortsiktig vurdering, rehabilitering og reablement service (STARRS) som enkelt kan prioritere og spore oppgaver, og samarbeide på tvers av funksjoner. Dette vil ha effekt av å optimalisere arbeidsflyt, som i sin tur vil gi økt verdi for pengene.

Sonia Patel, felles it-direktøren på tillit, sa: “Dette samarbeidet er en del av vårt kontinuerlige arbeid for å tilby et bedre digitalt tilbud for våre folk. Omsorg koordinering er hovedsakelig om administrere oppgaver i interesse av pasientbehandlingen.

“Denne nye utviklingen er grunnlaget for å levere integrerte omsorg og NHS Langsiktig plan ambisjoner. Infinity Helse har vært en fantastisk partner, og de tar brukeropplevelsen på alvor, ved å lytte og samarbeider med oss for å forstå hva vi trenger, og konfigurere sin verktøy for å møte dem. Gevinster gjort i andre områder av tillit som et resultat av Infinity Helse har vært betydelig, og vi håper å få disse til å STARRS service, ansatte og pasienter med dette prosjektet.”

Infinity Helse er medlem av UK-baserte digitale helse leverandør, gir digitale verktøy for å administrere og overvåke klinisk og operasjonelle oppgaver, glatt overlevering, og gi riktig tverrfaglig synlighet i real-time.

Dette siste prosjektet er andre gang Uendelig Helse har sammen med LNWH. I oktober 2018, Digital Health News rapporterte på hvordan stiftelsen var pilotering en app som gjør at pasienter til å rope på en porter på sin mobiltelefon.

Elliott Engers, administrerende DIREKTØR i Uendelig Helse, la til: “Det er fantastisk å jobbe med LNWH for andre gang, og bygge på våre vellykket arbeid med å forbedre pasienten flyt i akuttmottaket.

“Dette prosjektet setter teknologi NHS ansatte trenger for å gjøre jobben sin mer effektivt direkte inn i deres hender, og frigjør tid til å bry seg, og å redusere den administrative byrden. Det er oppmuntrende å se mer og mer NHS trusts omfavne og høste fruktene av det 21. århundre digital technologies, og LNWH gjøre store fremskritt for å være en av de ledende måte.”

Infinity Helse har vært med i en episode av Digital Helse Koblet fra, for å fokusere på gasspedalen programmer og vedta innovasjon i NHS. Du kan lytte her.

Relaterte Innlegg

Tast CES digital helse og velvære tech trender å watchDigital Helse 2019 Vurdering: Topp 10 mest leste nyheter storiesEmerging tech og trender å se fra CES 2020Narrow HSSF ‘risiko låse kjøpere i lite fleksible og dyre løsninger’