Digital Hälsa Unplugged: Coronaviruset särskilda

Digital Hälsa Unplugged är att föra dig en specialutgåva av podcast denna vecka, med fokus på coronavirus och svar från NHS och leverantörer på den pågående utbrott.

Det har varit otaliga uppdateringar kommer igenom på den aktuella situationen, så att vid sidan av våra vanliga podcast tidsplan som vi trodde att vi skulle ge dig en specialutgåva för att prata igenom den största historier vi har rapporterat om Covid-19 så långt, hur leverantörerna har svarat att de utbrott och vad central NHS gör för att hantera situationen.

Följ med våra nyheter laget, redaktör Hannah Crouch och ledande journalister, Andrea Downey och Owen Hughes, som de talar genom Covid-19 historier att göra rubriker på Digital Hälsa.

Detta inkluderar de nyheter som sjuka noter är nu tillgänglig digitalt via NHS 111, som har varit den mest läsa historia på Digital Hälsa Nyheter för två veckor. Teamet diskuterar också nyheter som Microsoft Lag är nu tillgänglig i hela NHS för att förbättra kommunikation och stöd för distansarbete, samt en kontakt med spårning app som NHSX arbetar med för att spåra spridningen av viruset.

Flera IT-leverantörer har också gjort deras produkter som är fria att använda för att hjälpa NHS klara med aldrig tidigare skådad patienten efterfrågan.

Digital Hälsa Unplugged är tillgänglig på Spotify, iTunes och Apple Podcasts. Följ oss att hålla oss up-to-date med varje podcast, som publiceras varannan vecka.

Du kan också ladda ner podcasten från digitalhealth.podbean.com eller genom Podbean app.

Fick en podcast förslag? E-post adowney@digitalhealth.net

Relaterade Inlägg

Coronaviruset nyheter round-up: Digital Hälsa debriefCoronavirus nyheter round-up: Digital Hälsa debriefDigital Hälsa Unplugged: Mars news team debriefDigital Hälsa Unplugged: februari news team briefar