Stövlar fördjupar samarbetet med LIVI som det ser ut att expandera digitalt erbjudande

Stövlar har valt online GP leverantör, LIVI, som preferred partner som återförsäljare ser till att utöka sin digitala erbjudande för kunder.

Meddelade på Digital Hälsa dras om tidigare denna månad, partnerskapet är ett steg i det samarbete som de har arbetat med under de senaste nio månader, vilket inkluderar en pilot av en i butiken LIVI service i två Stövlar butiker i STORBRITANNIEN.

Det nya samarbetet kommer att omfatta en ytterligare utbyggnad av nya butiker som erbjuder digitala tjänster, såväl som en fördjupning av i butik innovationer såsom diagnostik kapacitet, vilket gör att digital-och sjukvården mer tillgänglig för Stövlar kunder.

Detta kommer på sikt att omfatta större tillgång till apotek tjänster genom LIVI: s plattform och nya Stövlar och LIVI symptom checker, utformad för att ge stöd i butik och på nätet.

LIVI: s verkställande direktör, Julia Bauer, presenterade partnerskap på Rewired säger att det skulle föra samman företag är “djupt digital upplevelse” med Boots ” “unika fysiska avtryck, detaljhandel och apotek kompetens”.

De två organisationerna var tydliga med att de arbetar i nära samarbete med lokala och nationella NHS för att lansera nya tjänster till stöd för den långsiktiga visionen.

Bauer läggas till: “Vi är extremt stolta över att vara utvald som Stövlar STORBRITANNIEN föredrar digital health partner, som samlar våra företag i världsklass respektive kompetens.

“Stövlar STORBRITANNIEN dela vår värdegrund som hälso-och sjukvården bör vara lyhörda för patienternas behov. Genom att utnyttja våra digitala hälso-tech, miljontals Stövlar kunder i sverige kommer att kunna få tillgång till en mer lyhörd och flexibel hälso-och sjukvården.”

Andra partnerskap meddelat av Stövlar inkluderar dem med Public Health England för Hur Du frågesport som levererades i januari och med Läkare Vård var som Helst (DCA) som erbjuder digital recept för patienter som har haft en virtuell samråd med LUFTFARTSSTYRELSEN GP och är försäkrade genom AXA i London-området.

Relaterade Inlägg

Nyckeln CES digital hälsa och wellness-tech trends för att watchDigital Hälsa är 2019 Granskning: Topp 10 mest lästa nyheter storiesDigital Hälsa Översyn av 2019 Del i: januari-JuneSouth Yorkshire och Bassetlaw ICS ställer ut £129 mkr investeringsplan