Støvler utvider partnerskapet med LIVI som det ser ut til å utvide digital tilbyr

Boots har valgt online GP leverandør, LIVI, som sin foretrukne partner som forhandler ser ut til å utvide sitt digitale tilbud for kundene.

Annonsert på Digital Helse Rewired tidligere denne måneden, partnerskap markerer et trinn opp i det samarbeidet de har jobbet med i løpet av de siste ni månedene, som inkluderer en pilot av et i-butikk LIVI service i to Boots UK butikker.

Det nye samarbeidet vil inkludere en videre utrulling av nye butikker som tilbyr digitale tjenester, samt en dypere i butikken innovasjoner som for eksempel diagnostikk evner, noe som gjør digital vare mer tilgjengelig for Støvler kunder.

Dette vil Over tid føre til større tilgang til apotek tjenester gjennom LIVI ‘ s plattform og en ny Støvler og LIVI symptom checker, designet for å gi bistand i butikk og på nett.

LIVI ‘ s administrerende direktør, Julie Bauer, presentert partnerskap på Rewired sa at det ville bringe sammen selskapets “dyp digital-opplevelse” med Støvler’ “unike fysiske fotavtrykk, detaljhandel og apotek kompetanse”.

De to organisasjonene ble klart at de jobber tett med lokale og nasjonale NHS til å lansere nye tjenester i støtte av sin langsiktige visjon.

Bauer lagt til: “Vi er svært stolte over å bli valgt ut som Boots NORGE er foretrukket digital health partner å bringe sammen våre selskaper i verdensklasse respektive kompetanse.

“Boots UK dele vår etos at helsevesenet bør være lydhør overfor behov av pasienter. Ved å trykke inn i våre digitale helse-tech, millioner av Boots UK kunder vil være i stand til å få tilgang til en mer lydhør og fleksibel helsetjenesten.”

Andre partnerskap annonsert av Støvler inkluderer de med Offentlige Helse-England for Hvordan Er Du quiz som ble levert i januar og med Legen Bryr seg hvor som Helst (DCA) tilbyr digital resepter til pasienter som har hatt en virtuell konsultasjon med en DCA GP og er forsikret gjennom AXA i London-området.

Relaterte Innlegg

Tast CES digital helse og velvære tech trender å watchDigital Helse 2019 Vurdering: Topp 10 mest leste nyheter storiesDigital Helse-Anmeldelse av 2019 Del En: januar til JuneSouth Yorkshire og Bassetlaw ICS setter ut £129m investering plan