HBO Max Släpper Gratis Full Avsnitt Av “Looney Tunes Cartoons’

HBO Max, den nya streaming-tjänst från Warnermedia, har släppt en fullständig 11-minuters avsnitt av Looney Tunes tecknad film på Youtube, inför serie starten den 27 Maj.

Avsnittet innehåller två fulla shorts (Boo! Appetweet, Bubbla Dum) och en stötfångare (Kolven), samt en bonus ritning demo av Bugs Bunny:

Både full-längd shorts är regisserad av Kenny Pittenger, medan kortare spot är producerade av David Gemmill. När serien startar på HBO Max, det kommer vara en annan 79 11-minuters episoder i Warner Bros. Animation-producerade serier.

Också värt att notera: det finns ett mycket större antal konstnärer som fått kredit på dessa shorts än vad som är vanligt för Warner Bros. Animation. Även besättningen på Toronto-baserade Yowza Animation, som hanteras animeringen på dessa specifika shorts, få sina namn i eftertexterna. Kredit till verkställande producenter Pete Browngardt och Sam Registrera dig för att se till att de människor som hjälpte till att göra dessa fin tecknad film får tillbörligt erkännande.

Animation nyheter som du kan använda
Stöd oberoende publicering

Ditt medlemskap kommer att hjälpa oss att fortsätta att leverera berättelser som är viktiga för dig. Stöd Tecknat Brygga för så lite som $1 i en vecka — den processen är snabb och enkel.

Bli Medlem