Rony Abovitz Avgår Som VD För Oroliga AR Bolaget Magi Språng

Rony Abovitz, grundare och VD för Magi Språng, är att avgå som chef för augmented reality (ar) start. Nyheten kommer mitt i en stor omstrukturering i Plantation, Florida-baserade företaget.

Här är detaljerna:

Rony Abovitz

I ett blogginlägg, Abovitz skrev att Magi Steg är att aktivt söka en ny VD. Han kommer att förbli i sin position under hela övergången.
Förra månaden meddelade bolaget att det skulle avskeda 1000 anställda — cirka hälften av arbetskraften — som det beskrivs en pivot från konsument till företag produkter. Abovitz tillskrivas förändringen att störningar orsakade av coronavirus. Tecknad Brygga rapporterade en exklusiv berättelse om förlust på mellan 80-120 animation jobb.
Magiska Steg tillbringade år hemlighetsfullt utvecklat sitt flaggskepp, den mycket hypade Magiska Steg En ar-headset. Den $2,300 kit avtäcktes i och med 2017 och marknadsförs som ett underhållningssystem för allmänheten, men försäljningen inte motsvarat förväntningarna.
2018, Business Insider rapporterade att bolagets ansträngningar för att krympa sin teknik och få ut sin produkt på marknaden kostar det $50 miljoner per månad.
Abovitz har lett Magi Språng sedan startade 2011. Under åren har han samlat på runt $3 miljarder i finansiering, enligt Crunchbase. Det finns en annan $350 miljoner i månaden som det började att omstrukturera.

Läs Abovitz är hela inlägget nedan:

Som vi har delat under de senaste veckorna, i syfte att skapa Magi Hoppa på en kurs för att lyckas, vi har som mål att fokusera på att leverera en fysisk computing-plattform för företag.

Vi har stängt betydande nya medel och har en mycket positiv attityd till nedläggning av viktiga strategiska företag partnerskap.

Som Styrelsens planerade jag och de förändringar vi gjort och vad Magi Språng behov för detta nästa inriktade fasen, det blev klart för oss att en förändring i min roll blev ett naturligt nästa steg. Jag diskuterade detta med Styrelsen och vi har kommit överens om att det nu är dags att ta in en ny VD som kan hjälpa oss att marknadsföra vårt fokuserad plan för fysisk computing i företaget. Vi har arbetat aktivt för att rekrytera kandidater för denna roll, och jag ser fram emot att dela mer snart.

Jag har varit ledande Magiska Språng sedan 2011 (med början i mitt garage). Vi har skapat ett nytt fält. Ett nytt medium. Och tillsammans har vi definierat framtiden för datorer. Jag är förvånad över allt som vi har byggt och ser fram emot att allt Magi vi kommer att skapa under de kommande årtiondena.

Jag kommer att fortsätta vara vår VD genom övergången och är i diskussioner med Styrelsen när det gäller hur jag kommer att fortsätta att strategi och vision från en styrelsenivå. Jag är fortfarande super glada om Magi Steg är framtiden och tror att djupt i vårt team och alla deras otroliga talang och kapacitet.

Animation nyheter som du kan använda
Stöd oberoende publicering

Ditt medlemskap kommer att hjälpa oss att fortsätta att leverera berättelser som är viktiga för dig. Stöd Tecknat Brygga för så lite som $1 i en vecka — den processen är snabb och enkel.

Bli Medlem