Se Den Första Trailern För “Önskar Dragon”, En samproduktion Mellan Sony Och Kinas Bas Animation

Tänk Anden från Aladdin omarbetning som en fluffig rosa drake på fri fot i det samtida Kina. Som kommer att ge dig en uppfattning av vad som händer i Vill Dragon, en ny co-produktion från Sony Pictures Animation (SPA) och en handfull Kinesiska företag, vars första trailern och affischen har ett lugnt sjunkit.

Se trailern och läs det officiella synopsis nedan:

En berättelse om att upptäcka den största önskan av alla. Historien är en anden-i-flaskan återberättelse som utspelar sig i dagens Kina … Den moderna saga plockar upp de moraliska utmaningar som växer fram ur mötet mellan en pojke och en drake som kan göra önskningar att komma i uppfyllelse.

Färsk från två Oscar vinner (för 2018 s har Spider-Man: I Spider-Vers och 2019 kort Hår Älskar), SPA ligger möjligen buzziest animation studio i Hollywood, men detta är inte en traditionell SPA-avdelning. Manusförfattaren och regissören Chris Appelhans, som har arbetat som en visdev artist på filmer som Monster House, Coraline, Fantastic Mr Fox, och Mästerkatten i Stövlar, utvecklat en funktion i Kinas Bas Animation, som också hanteras animation. Det är den första utgåvan från studion, som grundades år 2018, som ett systerbolag till vfx säljaren Base-FX. SPA ombord senare i produktionen. Tencent och Jackie Chan Sparkle Roll Media, båda baserade i Kina, är också medproducent.

Önskar Dragon är den första produkten i SPA ‘ s nya internationella initiativ, meddelade förra året. Studion kommer att samarbeta med berättare från länder runt om i världen för att utveckla och producera en mängd olika animerade funktioner för både lokala och globala utsläpp. Initiativet leds av producenten Aron Warner (Shrek, Livets Bok), som är en producent för Önska Dragon.

Som Kristine Belson, SPA vd, uttryckte det förra året: “Vi firar det faktum att vi inte har ett hus stil. Vi har för avsikt att fortsätta den väg som vi är på att föra alla målgrupper berättelser från hela världen, historier som ingen annan säger — och gör det på ett sätt som tänjer gränserna för animerade berättande.”

Önskar Dragon ‘ s kampanj för installation i USA verkar inte ha börjat ännu, men den Kinesiska affischer (överst och nedan) främjar också filmens engelska titel. Sony har inte aviserat en fast utgivningsdatum i USA även om det var tidigare förväntas premiär någon gång i år.

Räkna med fler USA-Kinesisk samproduktion som det i många år framöver, till att börja med Netflix är Över Månen.

Animation nyheter som du kan använda
Stöd oberoende publicering

Ditt medlemskap kommer att hjälpa oss att fortsätta att leverera berättelser som är viktiga för dig. Stöd Tecknat Brygga för så lite som $1 i en vecka — den processen är snabb och enkel.

Bli Medlem