Digital Helse Unplugged: Levere digitale psykisk helsevern

Denne måneden er Digital Helse Unplugged fokuserer på å levere digitale psykisk helsevern og hvordan teknologien har blitt brukt i løpet av Covid-19 pandemi.

Tune inn for å høre fra Dr. James Reed, psykiater og CCIO i Birmingham og Solihull Psykisk Helse NHS Foundation Trust og leder for Digital Helse er CCIO Nettverk, og Prof Joe McDonald, psykiater og medisinsk direktør på Sove-Banestasjon, og CCIO Northumberland, Tyne and Wear (NHS Foundation Trust.

I likhet med mange tjenester, psykisk helse har blitt tvunget til å gå digital-først under Covid-19 pandemi. Men det verktøy for å gjøre det har alltid vært der, det har vært opptak som har bremset den digitale transformasjonen prosessen.

Dr. Reed og Prof McDonald, som har blitt champions av digitale psykisk helsevern for år, snakke gjennom hvordan deres organisasjoner har reagert til utbruddet av Covid-19, hva opptak av digitale tjenester har vært og hvordan digitale tjenester kan ha nytte pasienter så vel som klinikere.

Vi tar også en titt på hvordan digitale tjenester skal være gjennomført og hva fremtiden av psykisk helsevern ser ut som.

Digital Helse Unplugged publisert hver fjortende dag på Spotify, iTunes og Apple Podcaster. Følg oss for å holde deg oppdatert med de siste nyhetene.

Du kan også laste ned podcasten fra digitalhealth.podbean.com eller gjennom Podbean app.

Fikk en podcast forslag? E-post adowney@digitalhealth.net

Relaterte Innlegg

Tast CES digital helse og velvære tech trender å watchDigital Helse 2019 Vurdering: Topp 10 mest leste nyheter storiesDigital Helse Unplugged: februar nyheter team debriefSouth Yorkshire og Bassetlaw ICS setter ut £129m investering plan